HAMBURGER SPORTSWIENER: Direkte på klanen.no/KWR kl 1450

Et sensasjonelt samarbeid mellom Klanens Webradio, klanen.no og Klansstyret gir deg alt vi makter å gi om kampen mellom Hamburg og Vålerenga i dag kl 1500. Fotballmagasinet «Hamburger Sportswiener» blir en «one night only»-sending du neppe vil gå glipp av.

Tekst: MortenN

«Hamburger Sportswiener» vil bli ledet av kringkastingssjef Rune Julsvik (Klanens Webradio) og distriktspolitisk talsmann Morten Nydal (klanen.no). Tospannet har alliert seg med onkel reisende Frode (Ræder, klansstyret), som er på plass i Hamburg – og kommer til å gi hyppige rapporter per telefon – i beste radiosport-ånd.

Følg også kampen og sendingen live med tekstoppdateringer her.

«Hamburger Sportswiener» blir sendt direkte fra Bohemen, og kommer i tillegg til innslagene fra Hamburg til å inneholde intervjuer med aktuelle gjester (de som er på Bohemen), god Vålerenga-musikk og annet serestartsoppbyggelig materiale.

Sendetid: 14.50-17.00.

NB! Ikke slå av om det «bare» er musikk når du logger på i sendetiden – vi vil som sagt sende nettopp musikk på deler av sendeflaten.

Følg også kampen og sendingen live med tekstoppdateringer her.


Klanens Webradio er et av mange medlemstilbud i Klanen. Radiokanalen drives på dugnad av, med og for klansmedlemmer.

Avspiller til Klanens Webradio ligger til høyre på siden her. Du kan også bruke denne linken http://service1.klanen.no:8800/listen.pls.

App til iPhone finner du her.

Comments are closed.