DittOslo lanserer talkshow om Vålerenga – med supportere

DittOslo lanserer ukentlig talkshow om Vålerenga. Deltagere blir folk fra miljøet rundt Vålerenga og Klanen. Sendingene spilles inn på Bohemen.

Tekst: EspenB // foto:Bohemen


Konseptet er at vanlige supportere som deg og meg snakker om det de liker aller mest: Vålerenga og fotball. Det er lagt opp til at Klanen, VPN og Sotahjørnet stiller med en person hver på sendingene. I tillegg kommer en gjest utenfra. Dette kan f.eks være en spiller eller en fra administrasjonen i klubben. Programmet spilles inn på Bohemen, og skal ledes av Christian Haksø fra DittOslo.

Sendingene spilles inn på tirsdager og legges ut på DittOslo og Klanen.no onsdag. I første omgang snakker vi om 15 programmer.

Klanen kommer til å rotere på hvem som stiller, og det er ventet at både Redaktør i Klanen.no Morten Nydal og talsmann Christian Kjellsen stiller opp.  Espen Bjørneseth som skriver for Klanen.no og sitter i ledergruppa til EngaSang kommer til å være med i enkelte programmer.

Klanen.no synes det er skikkelig moro at vi endelig har fått en lokalavis som skriver om Vålerenga. At de i tillegg lager talkshow for, med og om supportere er helt fantastisk! Vi regner med at innspilling på Bohemen setter riktig ramme for programmet.

DittOslo har utlyst navnekonkurranse på sine nettsider, og det kan du lese mer om her.

Vi gleder oss!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.