Bohemen Live er i gang

dittOslo har skrevet et lite stykke Vålerengahistorie i kveld. Ved å spille inn tidenes første talkshow med supportere som lever og ånder for klubben har de tatt et kvantesprang i forhold til å bli en lokalavis som faktisk skriver om Vålerenga. Det er fett, og vi elsker det! 

Tekst: EspenB

Foto: dittoslo.no


Seansen foregikk på Bohemen, og det var første innspilling i en rekke på 15 programmer. Onsdag før hver hjemmekamp får du et program om Vålerenga slik supporterne ser det, samt intervjuer av folk i klubben og gutta på laget.

Allerede i premieren kan programmet skilte med Vålerengas første bøtte dette året. Hockeyjentene er representert ved kaptein Rikke Tautra.

Undertegnede var deltager med skrekkblandet fryd, og vet ikke i skrivende stund om han kommer fra innspillinga med æren i behold. Det er egentlig ikke så nøye heller, for det er gjort med hjerte for Vålerenga og til Vålerengas beste.

Jeg hadde med meg habile folk fra VPN og Sotahjørnet på Bohemen så det blir nok helt utmerket. Du ser hele prateprogrammet i morgen på dittoslo.no, kl 10:30 og hos VPN, og klanen.no så snart vi får somla oss til å legge det ut.

Kudos til programleder Christian fra DittOslo for å legge igjen kortet i baren da han gikk.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.