Noe så sjeldent som et tap

SPARTA 4-3 VÅLERENGA: Etter nok en dårlig start klarte ikke Vålerenga å komme tilbake, og semifinale#2 endte dermed med tap. Det står 1-1 i kamper foran onsdagens hjemmekamp på Jordal.

Tekst: MortenN Arkivfoto: krusesfoto.no


Sparta åpnet kampen klart best, og selv om VIF satte inn en av sin berømte sluttspurter, holdt det ikke denne gangen.

Et fyldig og godt kampreferat kan leses på www.vif-hockey.no.

Foran onsdagens kamp på Jordal står det dermed likt i kamper, og vi har fått en jevn og spennende semifinaleserie. Klanen.no registrerer at spillere og ledere tar dette med stoisk ro, bl.a sier Cato Cocozza at vi skal ta Sparta over sju kamper. Det tro forsåvidt også denne skribenten, men helt sikker er han ikke:

Etter en serieavslutning vi gled lett igjennom, og en kvartfinaleserie mot svake Stjernen, er det fort gjort å falle både bakpå og i gjennom nå. Sparta lukter bøtte-gull de også, og kommer ikke til å gi ved dørene. Stephenson, Stephenson og Evans er ivrige på å vise at de ikke skulle vært sendt bort fra Oslos Stolthet, og et massivt hjemmefølge forventer et Sparta som virkelig leverer.

Allerede i morgen har Vålerenga Hockey muligheten til å ta tilbake iniativet. Klanen.no forventer en severdig kamp, der Vålerenga setter skapet på plass – og tar føringen i semifinalene på en overbevisende måte.

Pucken droppes kl 19.


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

 

Comments are closed.