Bjølsen Valsemølle feirer 30 år i morgen

Bjølsen Valsemølle holder jubileumskonsert  i morgen på Rockefeller og du er invitert. Klansmedlemmer som kjøper billett via linken under sparer penger.   

Tekst: EspenB // foto: artist.no


Bjølsen Valsemølle feirer at de har vært plateartister i 30 år og holder jubileumskonsert på Rockefeller. Mange Klansmedlemmer har et nært og kjært forhold til disse gutta. I 30 år har de levert kvalitetstrock om og fra Oslo. Frontfigur Trond Ingebretsen er mest kjent i våre kretser for å ha laget «Vålerenga Kjerke» til sin far etter kirkebrannen. Bjølsen Valsemølle har stilt opp for Vålerenga ved en rekke anledninger.

Billettene kan kjøpes umiddelbart, og som Klansmedlem sparer du en femtilapp. Vår pris er 200 + bill.avg. De spiller selvsagt Kjerka og andre hits på konserten.

Bruk denne linken ved kjøp av billett.

Som en liten digresjon kan det også nevnes at undertegnede med sønn sto på scenen under Granittrock  for noen år siden og sang Kjerka med dette bandet. Stor opplevelse for oss Vålerengasupportere som fikk sjansen til å bidra. Guttungen har en signert plakat fra det stuntet ennå.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.