Treningskamp Asker – Vålerenga 16:30

Vålerenga møter Asker til treningskamp i dag. Det er Føyka Kunstgress som er arena om du har tenkt deg ut blant fiffen og foffen for å se på. Daniel Fredheim Holm spiller minimum 45 min.

Tekst: EspenB // foto: www.askerfotball.no


Dette er Vålerengas tredje treningskamp i år. Vi klarte å holde Bærum til 2-2 på Kadettangen og holdt til tider lekestue da vi slo Brommapojkarna 1-0 i Vallhall. Nå står Grålars Bohinen sine menn på motsatt banehalvdel.

Asker markedsfører seg som mer enn en fotballklubb, og det viser de denne gangen ved at de har hatt dugnad for å fjerne snø fra tribunene til kampen mot Vålerenga. Det er hyggelig gjort.

Vålerenga har fire mann borte på landslagsoppdrag. Børven, Anene, Ogude og Gonzalez spiller altså ikke. Ryktene vil ha det til at Aleksander Solli trener med Hønefoss denne uka, så han er uaktuell.

De som tar turen til Asker er: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, Benjamin Dahl Hagen, André Muri, Simon Larsen, Daniel Fredheim Holm, Morten Berre, Joachim Thomassen, Kristofer Hæstad, Bojan Zajic, Ghayas Zahid, Jan Gunnar Solli, Marcel Wawrzynkiewicz, Shåresh Ahmadi, Mathias Blårud, Monir Benmoussa, Moussa Nije.

Om du ikke har anledning til å reise ut til snøFøyka (beklager, jeg bare måtte si det..) streamer dittoslo.no kampen. Vif Media står for bildene og Klanens Webradio gir deg bakgrunn for egne meninger. Møt opp eller tune inn, valget er ditt.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.