Tredjedrakta: Klanen med knusende seier

Det gikk helt etter planen. Tredjedrakta blir sort med grønne striper og detaljer. Etter et jevnt kappløp dro Klanen sitt alternativ i fra. Seieren var ren utklassing. 

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball


 

Vi har kjørt relativt hardt på Klanen.no i de siste dagene for å få dette i havn, men store deler av æren skal talsmann Kjellsen og barkeep Kjell Grønningen ha. De har laget en flott tredjedrakt. Resten av æren går til deg og dine tomler. 53% av over 1700 stemmer gikk til Klanens alternativ. Takk for at dere deler vår smak og dermed støttet vår sak.

En svært fornøyd og lettet Talsmann Kjellsen sier til Klanen.no at alt annet en Klanen sitt alternativ hadde vært skandale. Han er glad for at folk kjenner sin besøkelsestid når det står om så viktige  ting som farge på drakta til Vålerenga.

Nærmest kom Schau og Aune i FC Football med sine 27% av stemmene, hvilket gir Muri 20%. Ren utklassing med andre ord. Skribenten er sjeleglad for at vi slipper burgunder, striper og annet fjas. Vålerenga spiller ikke sånt!

Klapp deg sjøl på skuldra og gå helgen i møte med et digert selvsikkert glis.

Drakta er klar til salg i Sjappa i løpet av to måneder, og Vif Fotball trekker vinnerne av signerte drakter på et senere tidspunkt.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.