Supporterserien: Boka kommer til seriestart

VIF gikk inn med bestilling av de siste hundre bøkene som sikrer utgivelse. Det er allikevel ikke for sent å bestille sitt eget eksemplar: I dag er siste dag man kan kjøpe boka og få navnet sitt på trykk, samt prøveabonnement på Josimar – og quizboka. …OG KLANEN.NO HAR EKSKLUSIVE SITAT-LEKKASJER FRA BOKA…

Tekst: MortenN


Forfatteren har trukket vinnerloddet, og fått muligheten til å skrive bok om klubben i sitt hjerte.

Forfatteren har trukket vinnerloddet, og fått muligheten til å skrive bok om klubben i sitt hjerte.

Mats S Ulshagens drøm går dermed i oppfyllelse, og det blir bokutgivelse til seriestart. Mats skriver om dagen, så tastene spruter. Hvor langt er du?

Jeg er omtrent halvveis i boka så langt, har snakket lenge med blant annet Kjetil Rekdal, Kjell Grøningen og Kjetil Siem, i tillegg til at jeg har hatt mindre intervjuer med andre folk.

Hva holder du på med akkurat nå?

Jeg mimrer litt tilbake til perioden fra 1997 og utover, med cupgull og London-tur, og fra da Kjetil Rekdal var her sist, med alt det medførte av opp- og nedrykk, kvalikk, cupgull, Europautflukter og ikke minst seriegull.

Talsmann Chritian Kjellsen, her på borteturer med noe som kan minne om en vørterøl i hånda.

Talsmann Chritian Kjellsen, her på borteturer med noe som kan minne om en vørterøl i hånda.

Hva er neste ut?

I helga skal jeg få pratet med Christian Kjellsen og Pål Breen, pluss at jeg begynner en ringerunde til spillerprofiler gjennom de siste … 50 årene.

Kan vi få lekke noen sitater fra intervjuene du har gitt så langt?

Ja, hvorfor ikke! Kanskje fra Kjetil Rekdal da eller?

Ja, takk!

«Jeg håper jeg kan slå Solskjær før han reiser ut. Vi får ikke målt krefter før vi har jevngode lag. Jeg unnet ham gullene, og Molde har jo hatt Norgesrekord i sølv. Men vi kan jo ikke drive å se at de vinner år etter år.»
KJETIL REKDAL

Herlig, dette ser lovende ut! Men, kan vi ikke få ett til a. Værsåsnill?

Greit, ett til da…

«Nå vil alle til Vålerenga igjen. Det er enormt mye pågang fra spillere som har lyst til å spille for Vålerenga. Men det er ikke alle vi vil ha.»

KJETIL REKDAL

Boka kjøper du her.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.