Mikkel Myser: I seng med eksen…

Mikkel myser på trenersituasjonen. Er det liv laga med Rekdal ved roret i Vålerenga? Har vi fått tak i rett mann?


I starten hadde jeg veldig trua på Martin Andresen sitt prosjekt og det Vålerenga så for seg. Men selv denne kroppen tappet seg for krefter på tampen av forrige sesong og ble rimelig lei, samtidig med at helsa var dårlig. Helsa mi ække så farlig, men Vålerenga må og kan ikke gå under!

Martin fikk fyken og mange var skikkelig glade da, men er det noen som husker hva han gjorde? Nja, noen gjør det. Fortell gjerne hvis du ikke husker.

Klubben med Åge Petter «Skjerfet» i spissen, altså halvbroren til ex formann Odd Petter skulle finne ny mann. Det tok vinter og vår, og alle ble meget utålmodige. Det var jo ikke måte på hvordan «journalister» fulgte sosiale medier eller var på Valhall og hadde «hørt noe». Ansettelsen tok sin tid som nesten alt i Vålerenga og hvem ble trener?

Kjetil Rekdal, I, Reka eller hva du elsker å kalle ham. En meget flink trener og spiller. Det er ikke det at jeg ikke takker han for gamle bragder, men tilbake nå?

Ja, det blir som å gå i seng med eksen….Jeg er skeptisk, meget skeptisk. Håper jeg tar feil, for jeg elsker Vålerenga over alt på jord. Men dette er feil tidspunkt, og  jeg er feig som ikke inngår noen veddemål nå. Etter så mange år som supporter tror jeg Vålerenga må ha en annen trener enn Rekdal….


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.