Lille Tønsberg kommer for siste gang

Vålerenga Hockey har slått Storhamar og Lørenskog i alle kampa i GET-ligaen i år. Knøtte-Tønsberg derimot, se de har slått Vålerenga i tre av seks oppgjør (inkludert treningskamper). Klanen.no prepper deg før torsdagens oppgjør på Jordal Amfi.

Tekst: MortenN

Foto: krusesfoto.no, EngaMedia


20130115 VIF Sparta -kruse 01 morten askVålerenga mønstrer ifølge våre svært informerte kilder full tropp, med unntak av Morten Ask (bildet) og Ryan O`Marra. Det skal i utgangspunktet holde i massevis for å slå Rune Gulliksens Tønsberg Vikings, men Vålerenga har bevist at saken ikke er så enkel tidligere i sesongen.

Kampene i Tønsberg har endt med seire 3-4 og 3-7, mens kampene på Jordal har endt med seier 4-2 og tap 3-5. I tillegg spilte vi et par treningskamper før seriestart som ingen vil rippe opp i.

Vålerenga - Tønsberg 02.12.2012Dan Fredrik Nygård er Tønsbergs viktigste poengplukker, han har sanket 34 poeng. Ross Ring-Jarvi og David Hallstrøm følger etter med 31. Til sammenligning har våre beste poengplukkere 61 (Justin Donati), 54 (Tyler Donati) og 43 (Steffen Thoresen).

Det var foran sesongen et visst fokus på at det har vært høyreekstreme tilnyttet supportermuljøet i Tønsberg, dette har vi heldigvis ikke sett så mye til. Ikke minst har vaktmannskapene på Jordal sørget for at dette ikke har vært noen sit når de har vært på Oslo-besøk.

Vålerenga - Tønsberg 02.12.2012Mens Tønsberg Vikings skøyter mot nedrykk med 24 poeng og 14 poeng opp til Rosenborg på niendeplass fosser Vålerenga frem mot seriegull! Etter tirsdagens seier mot Lørenskog har Vålerengas ledelse økt til åtte poeng. Det er fem kamper igjen, det vil si 15 poeng å spille om. Vi har seriegullet i lomma, måtte det nå virkelig ikke glippe mot Rune Gulliksen.

Pucken droppes kl 1830.


Før og etter kamp samles vi på Vålerenga Vertshus.

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Comments are closed.