Klanen Airways på vingene til seriestart?

Sjappa sjekker interessen for et chartra fly tur/retur seriestart i Bergen. Vi ønsker å fylle et fly med hele Vålerenga, både spillere, stab og supportere. Vi trenger 100 påmeldte for at flyet skal gå, og vi kan snyte Klanen Airways konkurrenter (SAS og Norwegian) for billettsalget!

Tekst: MortenN/Sjappa

Turen går til Bergen tur/retur samme dag med Klanen Airways:

  • Avreise 0930 fra Gardermoen og hjem direkte etter kamp.
  • Kr 1850,- pr pers.
  • Påmelding til post@sjappa.net
  • Kun 100 plasser.

Vi sjekker litt interesse før vi booker flyet. Så ikke drøy for lenge hvis du ønsker være med. Buss tur/retur i Bergen kommer i tillegg, pris kommer senere. Vi reiser med laget). Vis din interesse også på facebook, og del saken slik at Klanen Airways endelig kan komme på vingene igjen!

Comments are closed.