Jordal-moroa fortsetter på søndag

Vålerenga møter Lillehammer på Jordal søndag kl 1700. Klanen.no gjør deg klar til kamp.

Tekst: MortenN

Arkivfoto: www.grydis.no


20121125 vif hockey lillehammer -ag jonas oppøyen tacklingLillehammer er et lag Vålerenga har hatt litt dårlig tak på de siste åra. I år har ikke Lillehammer klart å blande seg helt med i toppstriden, men de tar stadig poeng. Spesielt må Vålerenga se opp for canadieren Brad Schell, som har plukket med seg respektable 54 poeng så langt i år. Mjøslaget kommer fra en respektabel hjemmeseier mot Sparta, anført av en opplagt Aleksander Rindal sørget de for å sende østfoldingene hjem med 4-0-tap.

Den nevnte kampen var forøvrig den første kampen for Shay Stephenson i Sparta-drakt, og med det er brødrene brennevin igjen samlet i en norsk ishockeyklubb – et snaut år etter at de flytta fra Oslo by.

20121125 vif hockey lillehammer -ag 16 skuddOslos Stolthet hadde i likhet med Lillehammer en god dag på jobben på torsdag. Ikke bare var vi fornøyd med Stjernens overraskende seier mot Stavanger Oilers, Vålerenga gjorde også jobben sjøl. Etter litt trøbbel innledningsvis var det til slutt liten tvil om hvem serielederne var, Storhamar ble slått 1-4 på Hamar. Spesielt gledelig er det å se at Sondre Olden er i ferd med å blomstre på isen, nok en gang leverte han lekkerbiskener som fikk de innfødte til å sette snusen i vrangstrupen. Herlig!

Pucken droppes kl 1700. Før og etter kampen møtes vi på Vålerenga Vertshus.

Klanen.no minner også om at:

En meter shampo, en meter shampo er bedre,
er mye, mye bedre enn fire meter bæssjeng.


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Comments are closed.