Vålerenga lekte med Lillestrøm

LILLESTRØM- VÅLERENGA 0-4: Vålerenga vinner lett dagens treningskamp. Et tafatt LSK hadde ingenting å stille opp med mot et Vålerenga som begynner å finne formen!
Tekst: MortenN

Vålerenga tok ledelsen allerede etter nitten minutter, da Daniel Fredheim Holm scorer etter corner. Stillingen holdt seg til pause, i en omgang der Lillestrøm ikke fikk en eneste målsjanse.

I andre omgang dro vi fra, parkerte dem – før de til slutt ydmyket seg selv. Børven scorer først på et innlegg fra Fredheim Holm før Chuma Anene setter inn et innlegg fra Marcel. Til slutt scorer Stian Ringstad selvmål og kampen er over.

Vålerenga overbeviste faktisk ikke i denne kampen, men Lillestrøm var hårreisende svake. Det er gledelig i seg selv.

Under følger vårt livereferat.

Andre omgang

79 min. 0-4! Bojan brenner først straffe, før Stian Ringstad til slutt sørger for selvmål og økt ledelse til Vålerenga. Flere spillere jager ballen, og Ringstad er uheldig. Ringstad blir også skadet i duellen og går av banen, og et LSK uten flere innbyttere avslutter kampen med 10 mann.

Vålerenga ser ut til å kontrollere dette greit. Tunneller avløses av forsøk på brassespark i våre forsøk på å bryte opp Lillestrøms endesløse forsøk på å ikke få til noe som helst… KWR mener LSK ser ut som et Adecco-lag.

67 min. 0-3! Chuma Anene! Lynraske Marcel Wawrzynkiewicz slår nydelig inn til Anene som nikker inn 0-3!

62 min. Vålerenga bytter tre: Ut går Morten Berre, Simon Larsen og Torgeir Børven. Inn kommer Chuma Anene, Marcel Wawrzynkiewicz og  Aaron Samuel.

KWR melder at det ikke ligger noen dramatikk bak at Kongshavn startet dagens kamp. Det har rett og slett blitt avtalt at Kongshavn starter i dag, mens Lars H står mot Ålesund på fredag.

Etter en snau time får Lillestrøm sin første målsjanse. Kongshavn redder Knudzons skudd.

Stor sjanse til Vålerenga, men Berre setter ballen utenfor.

49 min 0-2! Fredheim Holm slår innlegg fra venstre, og foran mål dukker Torgeir Børven opp og setter inn 0-2!

45 min. Omgangen er i gang.

Pause

Et stort radioøyeblikk. KWR vier pausen i sin helhet til å gjøre lydopptak av LSK-traktoren.

Første omgang

PAUSE. Vålerenga leder 0-1 etter første omgang. Det er mange tunge bein utpå banen, og et reservespekket LSK har de klart tyngste. Vålerenga kommer til noen sjanser, og scorer også et mål etter corner: Joachim Thomassen serverer via Børven til Fredheim Holm som setter ballen inn.

Fem minutter igjen av omgangen. Vålerenga er fortsatt klart best, og vi leder fortjent 1-0. Bojan og Børven ser mest farlige ut av våre.

Snart halvtimen spilt. Lillestrøm suger lut, og er knapt nok over midtbanen. VIF er hakket bedre, og har hatt en liten mulighet eller to i tillegg til scoringen.

19min 0-1! Vålerenga tar ledelsen! Joachim Thomassen slår en god corner, som Daniel Fredheim Holm ekspederer i mål! Torgeir Børven var også borti ballen.

Femten minutter er spilt. Det ser ut til at lagene trener mest på defensiv trygghet i dag, og at de lykkes godt begge to. Ingen målsjanser så langt.

0 min Kampen er i gang.

VIF møter LSK til treningskamp i LSK-hallen. Avspark er kl. 12.00, kampen kan du følge via stream på dittoslo.no. Klanens Webradio besørger kommenteringen! Se link til høyre for rein radio. Her på klanen.no får du enkle tekstoppdateringer!

Lagoppstilling

Lillestrøms lag (4-4-2): Kenneth Udjus – Fredrik Stoor, Anders Østli, Marcus Kveen, Stian Ringstad – Erling Knudtzon, Palmi Rafn Palmason, Marius Høibråten, Moryke Fofana – Joachim Osvold, Thorstein Helstad
Benken: Arnold Origi, Isak Scheel, Markus Furseth

Vålerengas lag (4-2-1-3):  Gudmund Taksdal Kongshavn – Simon Larsen, André Muri, Giancarlo Gonzalez, Joachim Thomassen – Bojan Zajic, Christian Grindheim – Ghayas Zahid – Morten Berre, Torgeir Børven, Daniel Fredheim Holm

Benken: Lars Hirschfeld, Chuma Anene, Aaron Samuel, Marcel Wawrzynkiewicz, Pio Dingmeijok, Ali Iqbal, Jesper Solli, Monir Benmoussa, Shåresh Ahmadi.