Disse har tatt på seg ansvaret

Det nye klansstyret har fått ansvaret for et trangere budsjett enn tidligere, det er kort oppsummert det viktigste som skjedde på Klanens årsmøte i 2013. Verdt å nevne er at det bare var kremen som møtte opp.

Tekst: MortenN

49 stemmeberettigede møtte opp på Klanens årsmøte, og valgte et nytt klansstyre. Nimo Wierzoch Gasparini, Svein Erik Rogsund Vålerenga Bakke og Frode Mathias Ræder var ikke på valg. De fikk med seg Christian Falch Kjellsen, Kjell Henning Thon og Erling Rostvåg i to år, samt Jan-Erik Ullevold Sveen for ett år. Som varamedlemmer fikk de med seg Morten Nydal og Line Svalastog ett år.

Det var ingen store diskusjoner på årsmøtet. Et noe trangere budsjett enn man har hatt de siste årene ble diskutert og vedtatt. Helt kritisk er situasjonen på ingen måte, vi har fortsatt supporter-Norges definitivt romsligste økonomi – noe som borger for en jubileumssesong der vi kan bite godt i fra oss i Vålerengas tjeneste.

Et punkt som vakte litt diskusjon var klansstyrets beslutning om å avholde årsmøtet såpass tidlig at man visste at revisors beretning ikke kunne være ferdig. Klansstyret forklarte dette med at man ønsket å sette det nye styret før seriestart og sluttspill i hockey. «Floken» med revisors beretning ble løst ved at to personer ble utpekt av årsmøtet til å se over beretningen når den kommer, og varsle årsmøtet dersom det var forhold som årsmøtet kunne har interesse av i den.

Det nye klansstyret møtes i kveld for konstituering. Klanen.no kommer tilbake med resultatet. Referat fra årsmøtet vil også bli publisert når dette er gjennomlest og godkjent. Oppdatert: Konstitueringen er klar.

Comments are closed.