Damenes aften på Jordal søndag – og hockeykamp

Det er hockeykamp søndag – og et veddemål avgjøres. Blogger Anette-Marie Antonsen inngått veddemål med hockeyspillerne. Om hun klarer å få 500 kvinner til Jordal på søndag, må gutta stille nakne på en fotoseanse for en kalender.

Tekst: EspenB//Foto: Kenneth Myhre


Søndag er det gratis adgang for alle kvinner på Jordal Amfi – siste hjemmekamp før sluttspillet settes i gang. Send denne artikkelen til alle dine jentevenner!

I skrivende stund er det over 1.000 jenter som har svart på Facebook at de kommer på kampen. Hvor mange som faktisk dukker opp finner du ut søndag. Ryktene forteller at Espen «Shampo» Knutsen stiller naken på photoshooten om det kommer over 1000 jenter.

Om fotograf Anette-Marie Antonsen taper veddemålet skal hun overrekke bestemannsprisen kun iført bikini. Det høres veldig kaldt ut!

Mange medier har dekket veddemålet som bla. TV2, Dagbladet, VG, NRK og Klanen.no. Til og med  i Danmark har man hengt seg på hypen.

Les gjerne intervju med Antonsen på klubben sine sider.

Selv om det ikke har fått så mye oppmerksomhet som nakenhet spilles det også ishockeykamp på Jordal søndag. Motstander Frisk Asker har mye å spille for.

Frisk Asker sloss med Sparta og Lillehammer om den viktige fjerdeplassen som gir hjemmebanefordel i kvartfinalespillet. Det betyr at vi møter et lag som kommer til Jordal med et sterkt ønske om å vinne.

 

Forhåpentligvis blir det minst 1000 grunner på tribunen for at seriemester Vålerenga også vil vinne. Det handler om ære. De har ellers «bare» stoltheten å spille for, men det fungerte utmerket mot Sparta på søndag. 8-3 er en komfortabel seier.

Spille for og med stolthet og ære – Det er som vanlig på Amfi`n det!

Kampen begynner søndag kl. 17:00. Kom deg på kamp!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.