Vålerenga møter Rosenborg

Søndag kl 17 møter Vålerenga Rosenborg på Jordal Amfi. Alt ligger til rette for  nok en underholdende kamp i jubileumsesongen.

Tekst: MortenN

Foto: www.grydis.no

 

 

Vålerenga er GET-ligaens mest underholdende hockeylag. Vålerenga klarer å gjøre en hver kamp spennende, sist så vi det på torsdag borte mot Tønsberg. Vi lå under 3-1 før tredje periodSauda snudde vi det og blåste inn seks pucker.

På søndag klarer vi det sikkert igjen. Rosenborg er en motstander vi sliter mot, men skal vi ta seriemesterskapet må kampen vinnes.

Rosenborg sliter. De har gått på en «unik i Europa»-smell, og både styrelederen og treneren har pakket sammen sakene sine den siste tida.  De har sju tap på de siste åtte kampene som har gått siden sist VIF møtte Rosenborg. Da endte det imidlertid med Rosenborg-seier, og vi må definitivt passe oss for å gå på en slik smell igjen.

Rosenborg kan uansett skilte med gode hockeyspillere. Vi må se opp for Ilia Dubkov, Lou Dickenson og Ian McDonald fremover på banen, samtidig som backen Ryan Martinelli også plukker bra med poeng.

Kaptein Brede Czsisar sier til www.vif-hockey.no:

-Det er viktig med tre poeng hvis vi skal henge med Stavanger. Rosenborg kan ikke tas lett på. Vi må være 100%, hvis ikke blir det poengtap igjen.

Vi sees på Jordal kl 17.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

 

Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Comments are closed.