Vålerenga fortsatt på topp

VIF – STJERNEN 5-2: Fredrikstad-laget utlignet til 2-2 tidlig i tredje periode, men da sa Vålerenga takk for seg. Til slutt ble det en komfortabel seier i en kamp der nyervervelsene viste seg frem for hjemmepublikummet – sammen med tre som var vraket til forrige kamp!

Tekst: MortenN

Vålerenga - Stjernen: 27.01.2013Magnus Hoff, Jonas Oppøyen og Fredrik Csisar er tre av våre trofaste iskrigere, men måtte se forrige kamp mot Oilers fra benk og tribune. De viste Shampo at de akter å kjempe for plassene sine, og det på den beste måten: Magnus Hoff satte inn 1-0 assistert av de to andre allerede etter drøyt tre minutter. Bare minutter seinere sørget Tomas Sinsalo balanse i regnskapet, og stillingen holdt seg til pausen. Vålerenga var klart best i første periode, og hadde fortjent flere mål.

Vålerenga - Stjernen: 27.01.2013Ryan O`Marra introduserte seg for alvor for hjemmepublikummet i kveld. I andre periode fikk han sitt første mål for Vålerenga, da han assistert av RJ Anderson og Tyler Donati sørget for 2-1 i powerplay. Flere mål ble det ikke i andre periode, selv om Vålerenga gjorde sitt ytterste for å gi Stjernen en mulighet ved å strø fire undertall utover perioden.

Vålerenga - Stjernen: 27.01.20131:48 ut i siste periode kom imidlertid målet for Stjernen, og det begynte å knyte seg litt i magan for en stakkars supporter. Heldigvis sørget iskrigera for å løse mine potensielle utfordringer med tarmene. Først serverte brødrene Donati dagens andre for Ryan O`Marra. Så kom 4-2 ved Duncan Milroy (F Csisar, Ask), før Filip Gunnarsson (Donati, Donati) fastsatte sluttresultatet til 5-2.

I Stavanger vant hjemmelaget også 5-2, Frisk ble for små. Det betyr at Vålerenga og Oilers fortsatt er likt, nå med 82 poeng.

I neste uke spiller Vålerenga mot mjøslaga. Først er det Storhamar på Hamar på torsdag kl 1830 (VIF Support kjører!), så er det Lillehammer hjemme på søndag kl 1700.