Legenden fortsetter!

Legenden Morten Berre har signert for nok et år for verdens beste fotballklubb. Talsmann Christian Kjellsen er naturlig nok fornøyd: «Dette er helt innafor. Nå er det bare for Berre å vente på telefonen fra Egil Olsen.»

Tekst: MortenN // foto: www.grydis.no

vif-fotball.no melder i dag at legenden Morten Berre med ny kontrakt får sin 11. sesong som Vålerenga-spiller. Klanens talsmann er strålende fornøyd.

- Trofaste klubbspillere er som familie. Det er et kjærlighet/hat-forhold som man verken vil eller skal ut av som supporter. Vi er fryktelig glade for at klubben sparte oss for en seperasjon nå i jubileumssesongen.

Han mener at dette er et tydelig signal til landslagsledelsen.

- I et år der Vålerenga kommer til å ta serie og cupgull, vil det være naturlig at Drillo ser litt nøye på hva som er grunnen. Det vet jo vi, og snart skjønner 70-åringen med gummistøvla det også: Morten Berre må på landslaget.

Sesongkortholder Kjellsen regner med at dette kommer til å føre til økt interesse for Vålerenga også.

- Morten Berre er en garantist for kos og hygge på tribunen. Noen ganger fatter vi ikke helt hvordan han egentlig fikk ballen i mål, eller hvordan han fikk den forbi motspilleren, eller over sidelinjen for den saks skyld. Men en ting er sikkert: Morten Berre gjør meg litt lykkeligere som Vålerenga-supporter.

Klanen.no slenger seg på: Gratulerer med ny kontrakt, gamle ørn.

Comments are closed.