Vålerenga knuste Lørenskog

VIF – LØRENSKOG 5-1: Vålerenga vant kveldens toppkamp overbevisende mot Lørenskog. Etter en jevn førsteperiode dro VIF i fra et surt Lørenskog og vant til slutt med utklassingssifre!

Første periode endte 1-1. Bortelaget kom best i gang da Corupe satte inn 0-1 to minutter ut i kampen. Vålerenga startet fomlete, men kom inn i kampen med Sondre Olsens utligning. Utover i perioden blir Vålerenga bedre, og har et slags overtak i perioder. Alt i alt er det en jevnspilt periode, skuddstatistikken viser 10-10.

Andre periode var perioden Lørenskog gikk skikkelig sure, og VIF spelte hockey. Steffen Thoresen, Jørgen Karterud og Morten Ask scorer tre fryktelig fine mål, og dermed står stillinga 4-1 til Vålerenga!

Tredje periode blir en rein parademarsj! Vålerenga holder unna bakover, og da dagens beste på isen, Sondre Olden, setter 5-1 er alt som det skal være! Herlig!

Se bildegalleri fra kampen her.

Under følger vårt livereferat.

Tredje periode

00:00 Kampen er over!

01:19 5-1! Dagens beste på isen, Sondre Olden, leker seg igjennom og setter 5-1! Nok et kjempemål!

02:15 LIK 2min. Tommy Jakobsen, interference.

Tre minutter igjen på Jordal. Dette går veldig fint, Lørenskog ser ikke ut til å kunne bryte igjennom Vålerengas for dagen gode forsvar.

Elisabeth Frettem har bursdag i dag. Klanen.no gratulerer!

Sju minutter igjen av tredje periode. Vålerenga ser ut til å ha god kontroll på dette. Vi spiller ganske trygt og greit, og har også de beste målsjansene.

07:36 Begge lag 2min. LIK KH Spets, VIF Gunnarsson – krysstakling.

10:05 LIK 2min. Martin Laumann Ylven, for å være en dritt. Formelt sett fikk han den for krysstakling.

Vålerenga spiller neste kamp borte mot Tønsberg 10/1. VIF Support kjører, påmelding til Glenn 95812523.

11:42 VIF 2min. RJ Anderson, slashing.

Seks minutter ut i perioden. Det skjer egentlig ikke så veldig mye. LIK presser, men kommer ikke til de store sjansene.

20:00 Tredje periode er i gang.

Andre periode

Andre periode var perioden Lørenskog gikk skikkelig sure, og VIF spellte hockey. Steffen Thoresen, Jørgen Karterud og Morten Ask scorer tre fryktelig fine mål, og dermed står stillinga 4-1 til Vålerenga!

00:52 4-1! Kunst! Morten Ask drar seg inn fra høyre, tverser foran keeper og settern i buret! Ass Justin Donati og Steffen Thoresen.

Tre minutter igjen av perioden. Jevnt, hardt og godt.

Livingstone rasende når LIK feilaktig blir avblåst for offside. Stor underholdning!

07:40 LIK 2min. Kenny Corupe, tripping.

Ti minutter spilt. Vålerenga fortsatt hakket bedre, men Lørenskog er på vei inn i kampen igjen.

Seks minutter ut i perioden. Vålerenga har vært klart best, og leker i øyeblikket med Lørensskog!

14:37 3-1! Sondre Olden drar seg fint fri på høyreside, legger inn til Jørgen Karterud som setter pucken inn. Herlig!

Tyler Donati fikk en liten skade tidlig i første periode. Den er ikke alvorlig, men det har blittt besluttet at Tyler hviler resten av denne kampen.

18:54 2-1! Vålerenga tal ledelsen ved Steffen Thoresen! Han kommer ganske alene med keeper, venter, venter, venter, venter – og settern på innsida! Pass: Morten Ask

20:00 Perioden er i gang.

Første periode

Første periode endte 1-1. Bortalaget kom best i gang da Corupe satte inn 0-1 to minutter ut i kampen. Vålerenga startet fomlete, men kom inn i kampen med Sondre Olsens utligning. UUtover i perioden blir Vålerenga bedre, og har et slags overtak i perioder. Alt i alt er det en jevnspilt periode, skuddstatistikken viser 10-10.

00:08 LIK 2 min Bryhnisveen, krysstakling. VIF 2 min Espeland, tripping.

03:14 VIF 2min. Magnus Hoff, forsinke spillet.

Et par feite Vålerenga-sjanser avløses av en gigantisk sjanse for Spets og LIK. Ingen mål.

Vålerenga utnytter overtallet dårlig, men kkampen er nå jevnet godt ut – Vålerengea henger godt med. Fortsatt 1-1 med seks minutter igjen av perioden.

08:40 LIK 2min. Sixsmith, hekting.

Halvspilt omgang. Vålerenga styrer ikke akkurat kampen, det er snarere bortelaget som er det beste. Men kampen står og vipper, dette er spennende!

12:17 1-1! Vålerenga utligner rett etter at LIK har fått fullt lag. Sondre Olsen setter til slutt puucken i mål etter forarbeide av Brede C og Erik Follestad Johansen

14:12 LIK 2min. Tommy Jakobsen, interference. Det så veldig rart ut, men dommerene har ssikkert rett.

Fem minutter spilt, og Vålerenga får sin første sjanse. LIK klart best så langt.

17:46 0-1. Lørenskog tar ledelsen. Et passivt forsvar gir LIK tre muligheter før den sitter. Kenny Corupe (Thomas Jordøy)..

20:00 Kampen er i gang

Håkan Sødergren I Elitehockey deler ut GET Rookie of the year til Sondre Olden, som dermmed får lov til å være med på VM-oppkjøringa til Norge.

Klanens Webradio sender direkte (trykk på linken rett til høyre!) – mens du får tekstkommentarer her. Vi oppdaterer minst hvert femte minutt, samt ved alle scoringer og utvisninger – så lenge Jordals sagnomsuste trådløse nettverk tillater oss det!

Vålerenga møter Lørenskog. Det betyr toppoppgjør og nabooppgjør. Vålerenga ligger på tredjeplass, Lørenskog på andre – kampen blir veldig viktig for begge lag.

Mens Lørenskog har en god periode bak seg har Vålerenga slitt litt i det siste. Sist endte det med tap på Lillehammer, mens Lørenskog måtte ha overtid for å slå Sparta hjemme.

intet annet enn seier er godt nok hvis vi skal henge med i teten, for først på tabellen ligger et Stavanger Oilers som kommer til å avgi svært få poeng framover.