Klanens Kringkastingssjef

Klansstyret og en samlet evalueringssamling vil få meddele at vi har fått vår egen kringkastingssjef. Etter mange år med andre titler er dette virkelig på tide, et samlet Klanen stemmer i: Rune «Hjesus» Julsvik er vår kringkastingssjef!

Tekst: MortenN

Rune «Hjesus» Julsvik har i en årrekke vært leder for arbeidslaget «Klanens Webradio». Det er lagt ned et betydelig arbeide, og Webradioen har etablert seg som et unikt medlemstilbud under Julsviks ledelse.

– Det at vi under klanen.no-paraplyen også kan tilby medlemmene en egen radiokanal er bare helt fantastisk, sier redaktør MortenN.

«Hjesus» har i mange år blitt titulert leder, og knapt nok det. Han har vært lite interessert i å skape blest om egen person, men et samlet evalueringsmøte var enige: Det er nå på tide å titulere Rune Julsvik som kringkastingssjef!

– Når vi snakket om Klanens Webradio på evalueringssamlinga var alle imponert over arbeidet Rune har lagt ned over mange år. Vi ble enige om at det var på tide med en tittel som er innsatsen verdig, og det føler jeg vi fant, sier redaktøren.

Klanens Webradio sender Oslo- og Vålerengarelatert musikk døgnet rundt, i tillegg til livesendinger fra Vålerengas kamper i ishockey. Tidvis kommer det også Vålerenga-magasiner som =EngaRadio, og webradioen har også hatt en rekke legendariske overføringer av borteoppgjør i Europacupen.

Følg gjerne Klanens Webradio på Facebook.

Avspiller til Klanens Webradio ligger til høyre på siden her. Du kan også bruke denne linken http://service1.klanen.no:8800/listen.pls, og app til iPhone finner du her.

Hjesus har også sin egen, uavhengige Vålerenga-side: www.sotahjornet.no. Den er definitivt verdt en titt.

Klanen.no gratulerer Rune med ny tittel. Dette har du fortjent. Men dette er også den eneste betalinga du får for alle disse åra med enestående innsats.

Comments are closed.