Det er ball i Vallhall i kveld. Vålerenga spiller!

Dette vil du ikke gå glipp av. Årets første hjemmekamp spilles i Vallhall i kveld klokka 19:00. Motstander er  Brommapojkarna. Se Rekdals menn måle styrke mot svenskene og kickstart forballsesongen med dine venner.

Tekst: EspenB // Foto: www.vif-fotball.no

Treningskampen er den andre på under ei uke. Lørdag spilte gutta 2-2 mot Bærum på vinterkalde Sandvika Stadion. Dagens motstander er nyopprykket i Allsvenskan og gleder seg sikkert til å kjenne på nivået i Norge.

Denne gangen foregår kampen innendørs, og det kommer garantert til å bli god og lun stemning på tribunene. God mulighet til å få renska vinterdvalen ut av halsen. Inngang er 50 kr i døra for oss som har levd en stund, og ferskingene under 16 år kommer inn gratis. Ta med kontanter, det er ikke kortmaskin i døra.

Vålerenga Vertshus drar i gang Fotballvors fra kl 16:30 og Vertshusbussen kjører derfra til Vallhall kl 18.15 om det er nok påmeldte. 60 spenn tur/retur. Jeg har hørt om flere som skal vorse også på andre puber rundt om, så jeg regner med godt besøk i Vallhall i kveld.

Sjappa stiller med salgsbod, og muligheten er tilstede for å hamstre caps, lue og skjerf fra jubileumskolleksjonen allerede nå. Nye Sjappa åpner som kjent ikke før 18. februar.

Klanens Webradio

Klanens Webradio sender kampen. Om du er utenbys, sengeliggende, med kveldsvakt eller mangler barnevakt blir kampen sendt på Klanens Webradio. Kommentatorer er Klanens egen Kringkastingsjef Rune Julsvik og statistikkorakel Frank Ove Hansen. Det borger for kvalitet. Radioen finner du til høyre på denne siden.

 

Treningskamp i dag 19:00 i Vallhall. Reka er tilbake, Vålerenga spiller. Kom!  Endelig er det ball igjen!

Jeg gleder meg. Skikkelig!

 

Comments are closed.