Mikkel Mysers jul: Luke#17 Min favorittkommentator pluss mye mer!

Mikkel stiller til spørsmål/svar-seanse på facebooksiden til Klanen i dag. Legg til en ivrig sportskommentator, en oppfordring og en kalenderflaske med lugubert innhold, og vips – er luke nummer 17 historie.

Favorittkommentator. Jeg har egentlig flere favoritter. Han jeg tenker på har virkelig jobbet seg oppover systemet. Hadde han vært dame, kunne man sagt at han har ligget seg til toppen.

Følgende jobber har han hatt: P3, sommervikar i Dagsavisen, jobbet i Digitalsport, Tips, skrevet og tatt bilder for Klansropet, skrevet i Stang Ut! en Vålerengafanzine.

For øyeblikket er han kommentator på TV 2 Sport, og han er en av to vikarierende programlederankere etter at Børrestad meldte overgang til Cmore. Mannen jeg snakker om er Kasper Johan Wikestad. Han er ihuga supporter også, og en av de få jeg kjenner som pugger lagoppstilling til lag man knapt har hørt om i England. Mannen som drømmer om date med Lars Sivertsen og Villas Boas. Han er ikke bare foppallfan, han digger håkkei også.

Han har ikke vært lenge i gamet men allerede parodiert av en ung fan her:

http://www.youtube.com/watch?v=A88B6vvy870

Her gikk det for ham under sending:

http://www.youtube.com/watch?v=gsARAkh8evU

Han elsker yrket sitt, og han er elsket. I 2013 vurderes det å starte fanklubb for han. Han har to lag i fotball, kanarifulgene i England og Plata IF i Norge. Det fine med ham er at han er nøytral når han kommenterer sine lag. Eneste minuset er at han brøler litt.

Thor Eggen, du rekker ikke opp dessverre, men du kommer på en meget god annenplass.

Gaver til jul?  Hva skal man kjøpe til gubben? Myser stiller opp mellom 12-14 på facebook sia til Klanen.no. Der kan du stille spørsmål, og jeg skal prøve å  svare alle fortløpende. Enten du ønsker deg Solstad/Michelet sine VM bøker for de med IQ,  de med mindre IQ kan lese Messi-boka beregnet for barn….

Regner med at alle kjøper denne boka? http://www.newjelly.com/projectdetail.aspx?ProjectId=546 . For all pr er vel god pr? Begrunn hvorfor du eventuelt ikke vil kjøpe. Er det fordi det ikke er klubben eller Arild Rønsen som gir ut denne boka? Jeg har bestilt boka og utfordrer alle jeg kjenner til å kjøpe!

Kun 1 uke til jul og  jeg minner om at Vertshuset er oppe 24.desember fra 17.00 og utover. Sitt ikke aleine…

Flaske 17 var baconbrus, og dermed er det 6 dager igjen til jul.

 


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.