Mikkel Mysers jul: Luke #9 Søndagstur, julebrus og film

Søndag er søndag, selv midt i julestria. Her er både tunge tak og forslag til søndagsfilmer.

Man våkner opp denne søndagen, man burde kanskje ikke drukket så mye igår på Bohemen, men det var så jævla gøy. Heldigvis har man kjøpt inn en sixpack med julebrus som ligger i kjøleskapet. Det er  julebrusen til Hamar og Lillehammer, noe positivt kommer det derfra. Men litt rart at man trenger to byer for å lage en julebrus….Egg & Bacon er kjøpt inn sammen med Vålerengabrødet selvsagt. Merker at det blir en rusletur i det fine juleværet på Vålerenga, før man benker seg ned for å se to filmer. Du kan velge imellom I.D fra 1995 eller Kong Curling!

I.D er mitt første møte med filmer om hooligans, og den fenga flere. Ser at det finnes folk som bruker Shadwell som nick på flere fora: Filmen kan du se her:

http://www.youtube.com/watch?v=91xYLgeXgRQ

Kong Curling:

http://www.youtube.com/watch?v=8NXASnbDw50

Er curling neste sport som kanskje blir en Vålerenga sport?  lov å håpe det….Selvsagt Vålerenga skruknotter som chips!.

Flaske 9 er drukket opp og det er bare 15 dager til jul.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.