Mikkel Mysers jul: Luke #8 Juleshopping med innlagt ølpause

Vi har kommet til luke 8, og det er en lørdag. Hva er vel da bedre å sette av denne til julegaveshopping med pause? Da tar du turen til Oslo S og Vålerengasjappa.

Der finner man noe for nesten enhver smak. Enten en drakt fra årets sesong, ett skjerf som f.eks sølvskjerfet eller hva med en bok eller noe annet stæsj? Finner du ikke noe? Da får man sikkert kjøpt gavekort der som alle andre steder. Fint også at det ligger på Oslo S, for det går tog dit både fra Hadeland og andre bygder hvor det bor en Vålerenga supporter….

Er du på shoppingtur med frua? Da kan du kanskje lure deg en tur inn på Bohemen med ferske aviser og fotballmagasiner under armen. F.eks nyeste Offside og Josimar…Så får hun låne visakortet ditt og shoppe så det ryker.

Lørdagskvelden blir avslutta med gode venner på Bohemen, man juger om at alt var bedre før, man drikker Strongbow, og kanskje man tester en god drink fra det berømte barkartet? Noen kaster dart, andre ser ball, og noen blir nekta ganske fort. Men alle Vålerengasupportere er ganske glade for at Bohemen finnes!

Man treffer også på to gamle travere i talsmann Kjellsen, og redaktør for Vålerenga Magasinet Thorbjørn Storemyhr. De er i heftig diskusjon om Odd Iversen sitt mål er tidenes mål? Hva mener du? Bedøm selv her:

http://www.youtube.com/watch?v=B-kzaRXt2ww

Kampen er Moss-Vålerengen fra 1977…

Luke 8 drikkes opp og dermed er det bare 16 dager igjen til jul.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.