Mikkel Mysers jul: Luke #18 Andre idretter

Luke 18 er klar. Det inneholder noen av de andre idrettene i foreninga, Vålerenga kjærke og innendørs supporterporno. Nyt!

Det finnes mange andre idretter i Vålerenga familien enn fotball og hockey. Du har Cricket, men de er ikke medlem eller under Vålerengaparaplyen. De har, om jeg ikke bommer helt, hjemmebanen sin på Ekebergsletta. Da har man god plass til folk å se på.

Vålerenga Basket satser igjen, med trener Inge Snippen. Husker jeg engasjerte meg når Vålerenga Kings var. Ikke hadde jeg peil, og hvem ble invitert hjem til intervju av formann? Jo, meg. Han hadde øl, så det gikk bra. Utenom første man til 21 poeng en mot en, så kan jeg lite om denne idretten. Husker jeg skreiv en artikkel: «Hvem faen er Scott Pippen?  Vi har Inge Snippen». Hele BLNO var jo ett luftslott – hei hei Vålerenga Fotball, kanskje dere lærer noe? Vålerenga Basket kan du, som mange andre, støtte med Grasrotandel…

Vålerenga Håndball eller hands som det blir kaldt, dette er en sport jeg digger. Hvem hadde hørt om denne sporten i Vålerenga før 2008? Bortsett fra at de har en ypperlig julemesse drevet av damer som man ikke kødder med. Alt de får inn på julemessen går til klubben. I 2008 var det en gjeng som spilte for moro skyld, og kom helt til semifinalen i NM. Man satte virkelig håndball på kartet da, kan man si. 2.divisjonslag som trente maks to ganger i uka, og som hadde det gøy på fritiden. Det jalla i kvartfinalen i Jordalhallen som tar ca 300 tilskuere. men dessverre jalla det ikke like mye som dette:

http://www.youtube.com/watch?v=4y55S9HhSCE

Selv Håndballens venner blir passive her, og det er herlig at de ble nekta kubjeller på kamper der nede under EM som var nå…Men tilbake til Vålerenga Håndball. Man rykka rett opp alt for tidlig dessverre. Klubben vokste seg større enn man hadde folk til. Klanen var med sånn delvis, med arbeidsgruppe osv. Selv signaturen Skrible laget to utgaver av en håndballfanzine, men de var dessverre ikke først i Norge. Nei, det var ikke LSK denne gangen, men folk fra Bergen selvsagt. Eneste Vålerenga er først på er å ha regnskap på pølsepapir!.

Opprykk til øverste liga gikk alt for fort. Noen ville satse, andre ville bygge stein på stein. Håndballavdelingen er ikke større enn at alle må dra i samme retning. Når ligger  man an til å rykke ned i 2.divisjon igjen. Man har skjønt at det er lite penger i hands, og  laber interesse.  Man har slutta å krangle får man håpe. Når jeg ga meg så var Eastenders eller en annen såpeserie peanøtter i forhold…Snakkes om ett par år, når man fostrer flere juniorspillere en Julie Tengelsen og Karoline Næss. Pluss flere duacelledere som orker like mye som Party Skalin….

På tampen veldig mange syns det er kult at Vålerenga har fått en hopper. Eller hva Arne Scheie? En krafthopper! Jubelen for det kan du høre her:

http://www.youtube.com/watch?v=wRPRZLCpnEQ

Det finnes andre idretter også, men jeg runder av denne dagen med Vålerenga Kjerke. AMEN
http://www.youtube.com/watch?v=fPdMRna01s0 . En religion!!

Husk sesongkort og husk bøker. Lev Vålerenga 24/7!

Flaske 18 drukket opp, kun 6 dager igjen til jul.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.