Mikkel Mysers jul: Luke #14 Ahh, endelig fredag igjen!

Cupfinale 2008-gjensyn, boktips og en vannvittig sær supportersang. Mikkel gir deg et virtuelt kinderegg på selveste hallelujadagen – fredag. 

Da slår vi ett slag for dagen alle elsker. Dagen hvor alle ønsker fri, eller at man slutter tidlig. Idag har du mulighet for quiz på Bohemen, og ikke minst være sosial. Når var du det sist? Når ga du noen andre en stor klem uten grunn? Når tok du en kaffe, brus eller ett glass med noe godt i sammen med naboen eller gode venner? Ta ett pust i bakken denne dagen og tenk over livet. Ikke minst –  hvor godt er det ikke å følge Vålerenga? Litt som en god såpeserie….Neste år er klubben 100 år, det er lov å håpe på bedre enn 7. plasser da. Vi er for faen  føkkings Vålerenga.  NM gull ble det sist i 2008, som du kan se her:

http://www.youtube.com/watch?v=dDMgTwFu9Is

Legg merke til hvor mange spillere som er borte…På tide med ny NM finale for da kommer det kanskje nye låter? Må si jeg er meget spent på 100-årslåta. Noen som veit noe? Er det Laser-Lars Stensby som har skrevet tekst og Steine&Rønsen som synger?

Boktips til julegave enten til deg sjøl eller en klubbleder: http://www.adlibris.com/no/product.aspx?isbn=8251929326 , eller denne hvis du kan engelsk? http://www.adlibris.com/no/product.aspx?isbn=0956497179&r=1

Anders Giske har ei ein jakke: http://www.youtube.com/watch?v=SMDE4Z_7YMs , kanskje du ønsker deg en ny? (Fare for varig sjeleskade og indre uro – red. anm.)

Fredag som sagt, jekker en Estrella alkofritt, og det er dermed bare 10 dager til jul…


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.