Mikkel Mysers jul: Luke #13 Lucia er avlyst….

Ingen Lucia i Vålerenga men fortvil ikke, morsomt blir det likevel. Lussekattene må du skaffe sjøl – ta med deg kaffe samtidig.

Ingen i Vålerengafamilien ville være Lucia, dermed er det avlyst. Litt skuffende, men man regner med at alle jobber med at klubben er 100 år neste år. Da blir det mye pomp og prakt. Noe for en hver smak kan talsmann i Klanen Christian Kjellsen fortelle. Alle detaljer kan han ikke røpe, det eneste er at ikke alt blir satt på turbudsjettet til Klanen…

Takket være Youtube  har jeg funnet fram noen godbiter. For ikke noe er så morsomt som når noen bommer på mål fra 2 meter, eller tar straffe som ender som innkast. Nyt disse to, en om fotball og en om hockey faktisk:

http://www.youtube.com/watch?v=nAGe5AM21QA

Eller denne:
http://www.youtube.com/watch?v=BxTG_ERbCcg

Her jubler man kanskje litt for lenge?

http://www.youtube.com/watch?v=kF_6ZMuoIDY

Runder av denne Luciadagen med en flaske Cola fra kassa, dermed er det bare 11 dager igjen til jul. Kun få dager til neste hockeykamp også, pluss masse mer.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.