Mikkel Mysers jul: Luke #11 Kjell Espen Knutsen – eller Shampo om du vil

Dagens luke er full av Shampo! Mikkel har likevel fått skvisa inn sitt drømmelag av Vålerengaspillere, og to fete musikkvideoer! 

Kjell Espen eller Shampo er en av de aller største som har spilt i Vålerenga Hockey. Sønn av Såpa, som klippa håret til gutta i gamle dager der hvor The Times på Gæljeberg ligger nå. Rundt ca 1990  debuterte Shampo for Vålerenga. Han var allerede da ett meget stort talent og det tok ikke laaange stunden før han forsvant videre til Djurgården i Sverige, og videre til USA og NHL-spill der borte.

Ord blir fattige når du skal nevne en sånn spiller, og det sies at han trener Vålerenga gratis også. Skulle det noen gang lages statue av noen i Vålerenga-familien så bør det være han. Han smeltet mange pikehjerter i gamle dager, og da jeg rydda ut noen pappesker fant jeg ett 20-siders eget Shampo-bilag. Bladet Vålerenga, forgjengeren til Vålerenga Magasinet lagde det. Det var dattera til Erik Lorang Lorentzen, Linda, og en venninne som gjorde det. Rekker ikke å scanne pluss legge ut ting om dette, men det kommer i januar eller februar da det er litt mindre nyheter ute og går.

Siden Vålerenga er 100 år vil jeg ta ut mitt drømmelag: 2 keepere 6 backer og 9 løpere:

Keepere:

Jimmer`n og Chris Mason

Førstefemmer:

Arne Bill
Totto Eikeland
Petter Thoresen
Shampo
Marius Rath

Andrefemmer:

Johan Åkerman
Jaromir Latal
Øystein Olsenl
Kenneth Larsen
Johan Brummer

Tredjefemmer:

Lars Erik Lund
Lubos Sikela
Scott Hartnel
Stig Myggen Johansen
Tom Johansen

Kunne glatt fylt mange flere femmere. Hva er ditt drømmelag med Vålerenga spillere? Ett sted eier ikke Shampo talent, og det er sangstemmen: bedøm selv i denne låta her:
http://www.youtube.com/watch?v=bWyHAf6IF_s

Dette er også en klassiker:

http://www.youtube.com/watch?v=gYAPfPytr7M

Da er flaske 11, et fanzy øl jeg ikke klarer å uttale navnet på tømt. Det er kun 13 dager igjen til jul.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.