Mikkel Mysers Jul #3: Freddy Boy

Her er del tre i vår julekalender, i dag dukker det opp en kjent og kjær krølltopp!

Før denne sesongen la Freddy dos Santos opp som spiller. Dessverre mente mange, selv om det kanskje ikke var verdens beste spiller. Men han var en utrolig viktig person for Vålerenga Fotball.

Er det derfor det gikk så skeis sesonge 2012?

Han ga seg og meldte overgang til Teisen og ikke minst TV2. Der har man sett han smile til deg i eget program, og han får utfolde seg på FotballExtra. Han fikk også kjørt seg noe voldsomt med stunt fra herrene Schau & Aune. Farging av hår, drikke vodka langt inn i bushen osv osv.

Men vår kjære helt er ett multitalent, for han spilte i ett boyband i 2006. Sammen med Gamsten, Super Ray, Doffen og Svenning hadde de minst en opptreden på Tusenfryd.

Døm selv, hva syns du?

En bok har han klart også å gi ut. Ganske lettlest, og det er tydelig at det er in å gi ut bok halveis i sitt liv. Han er litt unnskyldt fordi han tapte veddemål. Nok engang mot radarparet Aune&Schau. Men ønsker du deg boka til jul? Det burde du, pocket er billigst – den kan kjøpes her.

Han fikk 245 kamper og 38 mål for Vålerenga, hvis mine tall stemmer. Han rakk også å spille på alle plasser bortsett fra keeper før han la opp.

Da var luke 3 åpna, en julebrus fortært – og dermed er det kun 21 dager igjen til jul…


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.