Mikkel Mysers Jul #2: Bli trener

Mikkel popper den andre luka i sin julekalender: Drømmer du om å bli trener? Drømmer du om å vinne titler eller rykke ned med hatlaget ditt?

Hva er vel bedre da enn å ønske seg FM13. Det er ett dataspill hvor man styrer klubben man vil. Trener laget, kjøper og selger spillere. Kanskje du blir blir unik i europa også.

Selv spilte jeg dette masse før da det het CM. Med kompiser, grandis og øl så er dette perfekt julegave til å korte ned ventetia til seriestart 2013. Denne perfekte gaven ekke dyr heller, platekompaniet selger det for kun 199,-.

Men ikke spill for mye, det er gitt ut bok om at dette stjal 20 år av livet til de mest ivrige. De mest ivrige har til og med klart å skille seg siden gubben spilte for mye. Hvor dette skjedde?

England selvsagt.

Jeg jekker en Esterella 0,0 og det er kun 22 flasker og dager igjen til jul!


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.