I romjula braker det løs. Vi er helt i 100!

Vi snappa opp følgende på fjaseboksiden til Vålerengens  Idrettsforenings 100-årsjublieum. Hva? Har du ikke trykka liker på den siden? Tulling!! Gjør det her.  Og så er det logobonanza!!

Copy/paste-general: EspenB // Logoer: klubben i ditt hjerte

Hundreårsjubileet starter på Jordal Amfi lørdag i romjula.

Lørdag 29. desember 2012 går startskuddet for hundreårsjubileet for Vålerengens Idrettsforening på Jordal Amfi, et jubileum som skal markeres gjennom hele 2013.

Jula er tid for familie, tradisjonsmat, juletrær, julekuler, julegodteri, julenøtter, julegaver, julehøytid og julemas. Men når det har blitt femtedag jul er det kanskje på tide å gjøre noe annet: Vålerengens Idrettsforening er vertskap for en hyggelig avveksling med jubileumsåpning på Jordal Amfi, der hele familien har muligheten til å komme seg ut og møte kjente i hyggelige omgivelser.
På en rimelig billett får du masser av hygge og underholdning – se programmet under.

29. juli 1913 ble VIF stiftet i kassesnekkeriet i Vålerenggata 29. I løpet av hundre år har foreningen utviklet seg til å bli en gigant i norsk idrett!

Rammen rundt åpningen er en ikke ubetydelig ishockeykamp. Norges beste hockeylag møter Storhamar i et av sportens klassiske oppgjør, en batalje som bidrar til å sette følelsene i sving hos mange og spisser sansene i en familiær høytid.

Storhamar skal sendes poengløse av isen og hjem til bondelandet, for landets førende hockeylag mønstrer sitt beste mannskap til en kamp av dette kaliberet.
Kampen mot Storhamar starter kl. 18:00.

Kjøp billetter tidlig. Her blir det mange som skal markere starten på jubileumsåret!

Billetter:
Forhåndssalg til klubbens medlemmer, frivillige og Klanen fra 26. til 30. november i Sjappa.
Det vil være salg på Valle onsdag 28. fra kl. 12.00 – 20.00.
Åpent salg i Sjappa og på Billettservice fra 3. desember.
Billettpriser:
• Klanen, medlemmer av VIF og frivillige 120,-
• Voksne 150,-
• Barn 60,- (3-15 år er å anse som barn (barn på fanget under 3 år gratis))

Comments are closed.