Mikkel Myser: Ishockeysanger – Vålerengaklassikere

Den som myser finner! Klanen.no har hatt endel forespørsler på gamle hockeysanger, og Mikkel har gravd i arkivet. Dypt! Han fant, han fant!

Vålerenga Hockey gikk på ett stortap i Stavanger, men neste kamp snur det igjen. Da er det kick off jubileumsfeiring og Storhamar hjemme. Etterspørselen etter gamle Vålerengasanger er stor, her har du de. Sett deg ned, nyt sangene, og så tenker du at det er ikke lenge til kick off 29.desember nå. Blir det utsolgt på Jordal Amfi? Løp og kjøp billetter, og ta noe kaldt å drikke på Bohemen eller Vertshuset.

Her er de sagnomsuste sangene:

Det er kamp igjen / Charlie Band

Vi er vål’enga hockey / Charlie Band

Minner om julekonken: Send mail til erlik[ætt]gmail.com . En heldig vinner får ett års abonnement på Josimar, to andre heldige personer får hver sin Bevar Tribunelivet  T-skjorte. T-skjortene må hentes på Vålerenga Vertshus. Frist 30/12.

Fortsatt 3 dager igjen til jul!


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.


Comments are closed.