HockeyLIVE: VIF – Tønsberg Vikings

Vi fortsetter suksessen med supporter-Norges garantert beste livedekning av hockey! Klanens Webradio sender direkte (trykk på linken rett til høyre!) – mens du får tekstkommentarer her. Vi oppdaterer minst hvert femte minutt, samt ved alle scoringer og utvisninger – så lenge Jordals sagnomsuste trådløse nettverk tillater oss det!

Tekst: MariusK

***Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…***

Vi starter livesendingen kl 1700.

Tredje Periode:

00.00 Og der ender matchen 3-5 til Tønsberg.

00.13 . Utvisning Vålerenga 81 Justin Donati.

01.25 Nytt stolpeskudd fra Vålerenga. Søberg er ute. En siste innspurt her nå.

02.06 3-5!!  Meget pent spill hvor til slutt pucken havner hos Justin Donati. Han plasserer den vakkert i lengste hjørnet.

02.29 Høy kølle og dropp i Tønsberg sin sone.

03.50 Det virker som lufta har gått litt ut av Vålerenga og det ligger an til Tønsbergseier.

07.05 Tønsberg har fullt lag.

09.05 2 Minutter Tønsberg – #17 Nygård – Slashing

09.30 Nok en skudd i stolpen. Vålerenga nærmer seg enda en utlingning.

09.40 Kan man øyne et lite håp i vålerengaleiren ?

11.13 2-5 Vålerenga. Vi scorer i overtall og Ask er sistemann på pucken.

11.31 2 minutter Tønsberg – #24  Saxrud – inteferrence

11.31 For en sjanse, Tylor Donati STÅR aleine med Granli i Tønsbergburet, men klarer å sette den i stolpen.

12.44 Vålerenga presser høyt med Tønsberg forsvarer seg godt og slipper oss ikke til de helt store sjansene.

18.20 Tønsberg har fullt lag.

Vålerenga starter siste periode i overtall.

20.00 Vi er igang med 3 og siste periode.

Andre Periode:

Andre Periode er ferdigspilt.

00.10 1-5. Tønsberg  #10 Setter pucken sikkert bak Søberg.

00.10 STRAFFE! Tønsberg får straffe etter slashing av Morten Ask.

00.26 2 Minutter Tønsberg – #24 Christian Saxrud – forsinkelse av spillet.

01.50 Kampen har åpnet seg og vålerenga er med i det som skjer på Isen nå. Man krysser fingrene for en skikkelig opphentning i siste periode.

02.52 Vålerenga har fullt lag.

04.52 2 Minutter Vålerenga – # 36 Ryan Garlock – Boarding

05.37 1-4 Vålerenga!!! Opphentningen er igang. Steffen Thoresen får etter mye klabb og babb satt pucken bak Granli.

07.48 0-4 Tønsberg scorer igjen. # 17 Dan Fredrik Nygård

08.21 Vålerenga får det virkelig ikke til idag, og Tønsberg fortsetter med flere gode sjanser.

11.00 Vålerenga tar Time out. Noe de få på jordal denne kvelden mener var på tide.

14.21 0-3. Tønsberg overlister et passivt Vålerenga og # 4 Henric Nordin klarer til slutt å sette pucken i kassa.

15.44 Kampen har åpnet seg enda mer enn i første, men det er fortsatt ikke store sjanser til noen av lagene.

20.00 Vi er igang med andre periode.

Første Periode:

Første periode slutt.

01.00 Tønsberg har fullt lag.

03.00 – 2 Minutter Tønsberg – #42 Knutsen – Holding.

03.29 Tønsberg har fullt lag

05.29  -2 Minutter – Tønsberg – # 42 Knutsen  -Inteferrence

05.40 Vålerenga spiller seg fint igjennom men den siste avslutninga mangler.

09.56 0-2. Tønsberg kontrer etter en stor Vålerenga mulighet og # 60 Jo Magnus Hegg setter pucken bak Søberg.

12.50 etter 7 jevnspilte minutter har Tønsberg grep over kampen. Vi blir nok en gang reddet av en god Søberg.

15.12 Vålerenga har fullt lag.

17.12 – 2 Minutter Vålerenga –  # 22 Jesper Hoel – Holding

18.01 0-1! Tønsberg. Scoring # 42 Mats Knutsen.

20.00 Kampen er igang.

_________________________________________________________________

Vålerenga møter Tønsberg kl 17. Vi er store favoritter! MariusK loser dere gjennom kampen.