Blått og godt nytt år!

Året 2012 er kommet til veis ende. Vi oppsummerer året som har gått og ser fremover i 2013.

Tekst: EspenB

2012 ga oss lite med pokaler på øverste nivå. Året oppsummeres raskt med null, nada, nothing og ingen. Fotballen hadde sin pinlige cupexit i Sandefjord og nok en middelmådig plassering på tabellen. Mange har mast om Martin Andresen sin avgang, og de fikk vilja si. Møbelhandleren er historie. Vi venter fortsatt på innkalling til pressekonferanse på Valle, ingen ny trener er ennå på plass. La oss håpe at 2013 gir oss en ny trener som fungerer fra første dag, slik at vi tar både cup og serie i jubileumssesongen. Det må være målsettinga når Vålerenga er i 100.

Honnør til damelaget som hadde sin første sesong i Toppserien. Målet var å unngå nedrykk. Det klarte jentene med bravur. Godt jobba! Det har kommet inn forsterkninger til neste sesong allerede, og vi gleder oss til å følge dere i 2013. Tenk om cupen eller serien havner på Valle!

Vi ser at det spirer og gror godt i de yngres rekker. G16 vant NM og G18 vant Interkretsserien. La oss håpe at ungdommen fortsetter utviklinga, og at mange tar nye steg i 2013. Kanskje noen av de som banker på A-lagsdøra slår gjennom også.

Hockeylaget kom til semifinale etter å ha knust Storhamar i kvarten. I den 7. og  avgjørende kampen var det 5083 tilskuere på Jordal!  Lørenskog ble for sterke i semi`n. I år har iskrigera starta bra, men har hatt en laber periode i det siste. Bøtta er innen rekkevidde, og med fullt fokus gir Kjær og Shampo gir oss den første jubileumspokalen i 2013.

På tribunen var 2012 en flau bris. Fotball var åpenbart ikke in blant vanlige folk lenger, og det var den harde kjerne som kom på kampene. Her ligger din største mulighet til å påvirke resultatene i 2013. Møt opp og støtt ditt lag. Få med deg kompisene igjen. Her skal mobiliseres. Vi skal inn i historiebøkene. I 2013 fyller vi vestbredden i kamp etter kamp, og ett unisont Klanen skremmer gørra ut av motstandere og deres veike supportere. Vi bør dele ut hørselsvern på de øvrige tribunene. La oss vise hva supportermakt egentlig er. Det er total dominans på tribunen.

Vekk med det gamle året. 2012 er historie. De neste 100 åra starter nå.

Blått nytt år!

Comments are closed.