MortenNsDagbok: En sommer er over, vi sees igjen til neste år

Sommeren gikk, Martin har gått – og jeg sitter igjen med en smørblid Shampo. Det får gå for nå!

Det ble en fotballsesong uten nerve. Vi var tidlig hekta av, og storspillet kom aldri. En rekke spillere ble henta inn og ut, uten at det ble særlig endring. Til slutt var det bare et lite knippe entusiaster som kunne navnet på mer en halve stallen.

Men shit samma, det kunne vært verre. Skeid har nå rykka så langt ned i divisjonene at Lyn er høyere.

Vi hadde et klansstyremøte i går. Et møte som endte med en meget tydelig og klar uttalelse om bluss og tribunesituasjon slik sesongen ble avslutta for vår del. Uttalelsen er så klar at jeg slipper å buldre i dagboka.

Jeg velger i steden å herved sette en tjukk og grei strek for fotballsesongen 2012. Så får klubb og klan bare kjøre sine evalueringsprosesser og gjøre seg klar til 2013.

For jeg gleder meg allerede til neste år. Mye er planlagt allerede, og det ser veldig, veldig bra ut. Folk kommer til å bli overrasket. Noen kommer til å bli kraftig provosert, med det er folk de fleste misliker for tida. Jeg tror det blir magisk. Og jeg gleder meg til å virkelig få sett Vålerenga spille igjen…

Nok sagt, informasjon kommer når beslutningene er endelige.

Enn så lenge hygger jeg meg med Shampo. Han er er en genial mann. Han er alt Vålerenga kan være på en gang! Hockeylaget hans spiller fantastisk hockey etter norske standarder, og det er like moro å være på Jordal hver eneste gang!

Hockey er kanskje ikke den nye fotballen, men hockey er i ferd med å finne seg sjøl igjen. Og det er ikke så reint lite!

Men.

Ishockey har alltid vært et kjærlighetssubstitutt for meg. Et jævlig bra et! Men jeg er klar for å forelske meg i Vålerenga Fotball igjen. Flørten kan starte i Holmenkoll-helga. (Etter at unge Øvregård har satt bakkerekord i Kollen)

En god forelskelse kommer aldri for tidlig.

 


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.