MortenNsDagbok: Den viktigste kampen

Denne dagboken er ment til oppbyggelig opplysning for dere som spiller på A-laget til Vålerenga Fotball. Jeg vet noen av dere vet, men et viktig budskap kan ikke gjentas for ofte:

Kampene mot Lillestrøm er kampene vi MÅ vinne.

Søndagens kamp dreier seg først og fremst om å ville mest. Innsats er den absolutte suksessfaktoren. Vi supportere kan ikke be om hva som helst, men vi forventer hundre prosent innsats fra alle dere spillere på søndag. (Hundre prosent = Full. Maks. Total.)

Martin Pusic kom nærmere Gud med sitt mål på Åråsen. (Foto: Eivind Hauger, EngaMedia)

Se på det slik: Dette er egentlig ingen kamp, dette er et slag.

Slaget mot Lillestrøm dreier seg ikke om å ikke tape. Det dreier seg om å knuse dem. Fremad i alle retninger, takk!

Sørger du for seier mot flasset fra Skedsmo er du et skritt nærmere legendestatus i Vålerenga. Derfor er Martin Pumester av årets mest  avholdte målgjørere på laget deres, ved siden av mer generelle legender som Morten Berre. (Han som burde vært på landslaget, vet dere.)

Spillerene har også lov til å kjøre analtog etter seiere mot Lillestrøm (foto: Kasper Wikestad)

For Klanen er kampene mot Lillestrøm det 16. og 17. mai er i resten av Norge. Vi elsker å vinne disse kampene, vi elsker å feire seierene, vi elsker å KNUSE LILLESTRØM. Vi ønsker så inderlig å ta fram vårt mest inderlige kompliment til dere, nemlig vårt anal-tog.

Ingenting er så vakkert som et anal-tog i flomlys, og det kan vi nok en gang få se på søndag!

Det er opp til dere.

*****************************************************
Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok.

Comments are closed.