Lever NSA?

«Blir du aldri lei? Hva prater dere om? Er det segregering på møtene? Finnes det egen do?» Dette er bare noen av spørsmålene som dukker opp etter X antall år som styremedlem i Norsk Supporterallianse. Hvor mange år jeg har sittet husker jeg ikke, men er vel tre perioder tror jeg. Men brenner man for tribunekultur og at det skal fungere på en riktig måte så er det viktig å bidra selv. Ikke bare sitte på gjerdet og klage eller komme med artikkel som er skrevet av en akademisk fyr som tror han kan fotball.

Tekst: Mikkel Kjelstrup, styremedlem Norsk Supporterallianse (NSA)

På lørdag var vi 4 av 7 stykker på møte. To aper fra Vålerenga, en Bøffel og en «Bergenser». Skriver det siste sånn, siden han er innflytter osv. Men han er delegat, så han passa på at det gikk greit mellom partene, siden vi aper var 2 og det var 1 bøffel. Jeg tippet at det ble sluttresultatet på kampen også, foran 9876 betalende tilskuere. Det blir ikke flere på kamp imorgen, satt jeg og tenkte, bortsett fra Godsetunion så har vel alle supporterklubber stor nedgang i sine medlemsklubber(?), dessuten er det Chelsea-Liverpool imorgen og Norge er et anglofilt land. Selvom flere nå får øya opp for andre land og sine tribunekulturer.

Møtet starter, litt småprat om diverse ting blir sagt og fyren fra Bergen deler ut siste utgave av «En fot i virkeligheten». Denne blekka anbefales, og er helt på høyden med gode gamle «Barten».

For du husker vel den? Nei, ikke du som satt på VGdebatt eller andre forum og ralla…

Møteleder er nazi og vi kommer igjennom de fleste ting. Gidder ikke å nevne alt, eget referat kommer lenge før du aner det. Men i slutten av februar kommer neste supporterseminar, med en og annet godbit. Dessuten er NSA representert i Stockholm neste helg når SFSU har sitt årsmøte og workshop. Veldig viktig at Norge, Sverige og Danmark står samlet. Da er samarbeid på tvers veldig viktig!

Mat rakk vi for de som var sultne og vips var vi ferdig med møte. Det er ikke første året styret sliter med å gjøre alt. Man vill jo gjerne gjøre mye mer en det man får til. Men døgnet har bare 24 timer og ingen av oss i styret kan heve lønn for alt supporterarbeidet vi legger ned. Men å bli kvitt NSA blir dere aldri, men det hadde vært hyggelig med hva kan vi bli bedre på, kan DU hjelpe til med noe?. Ta kontakt, jo flere jo bedre osv…

Vaktbikkja NSA er der fortsatt, for stor og liten!

Comments are closed.