Faen, vi fikk ikke Lyn!

Avdelingsoppsettet til rekruttlaget er klart, og man må påregne reisevirksomhet om man ønsker å se samtlige kamper. Lyn får vi ikke møte.

Tekst: EspenB

Rekruttlaget klarte å berge plassen i Oddsenligaen i siste serierunde i år, heldigvis. Det er viktig at ungfolene får spilt regelmessig på så høyt nivå som mulig. Spiller man i en toppklubb, er Oddsenligaen øverste hylle om man ikke spiller Tippeliga.

Åndseliten i NFF har kløna det til, så vi får ikke møte Lyn dessverre. Det kan jo hende at blussinga i cupkampen i år satt en effektiv stopper for den muligheten. Hva vet vel jeg? Vi får håpe vi møter dem i cupen før vi ryker ut. Videre kunne vi fått Grorud, Lørenskauen og Frigg. Det fikk vi heller ikke.

De vi faktisk møter er stort sett østlandslag, resten er vestlandsfanden. Drillo kommer og stirrer stygt på oss om vi kaller Molde 2, Skarbøvik, Træff og Førde for østlandet. Det tør vi ikke. De laga får ett helvete reisemessig, men det bryr vi oss lite om. Alle andre lag er bønder uansett hvor de kommer fra.

Det svirrer allerede rykter om at Sjefsmyser Mikkel og mystiske FrankO skal kringkaste noen kamper via Klanens Webradio. Om det er hold i ryktene vil vise seg neste år.

Mange lag, ingen motstand:

Bærum
Molde 2
VIF 2
Træff
Kvik Halden
Østsiden
Moss
Birkebeineren
Kjelsås
Nesodden
Asker
Skarbøvik
Førde
Drøbak Frogn

For Feinschmekkerne kan vi nevne at  Bærum rykka ned. Skarbøvik, Førde og Drøbak Frogn rykka opp.

 

Comments are closed.