Bøffeltendenser i egne rekker

Etter et vakkert stunt natt til torsdag, helt i den rette ånden, måtte noen med usedvanlig dårlig smak og humor toppe dette. Nedtagging og hærverk har ikke klasse, det har ikke stil. Det er rett og slett flaut.

Tekst: Christian Kjellsen, talsmann

De siste 15-20 åra har Klanen og Vålerengasupportere stort sett kjørt klasse og stil på våre stunts mot bøffelstammen fra Skedsmokorset. Vi har alltid flirt godt av surmaga talspersoner fra dem, når det hele må kommenteres. Det trues alltid med hevn. Historien viser at de aldri har greid å hverken toppe eller komme i nærheten.

Det ender opp med tagging av brakka, trehusene på Vålerenga, Bohemen eller området rundt Ulevål. Lavpanna humørløst hærverk. Toppen, eller snarere bånn, kom før i år, med fyrverkeri utafor spillerhotellet dagen før match-dag.

Med dette som bakteppe har vårt eget syn på oss sjøl om mulig økt for hver gang. Vi har alltid fått bekreftet vårt eget fortreffelig syn på oss sjøl som morsomst, tøffest, penest og klokest.

I natt sank dette dessverre ned på bøffelnivå. Etter et vakkert stunt natt til torsdag, helt i den rette ånden, måtte noen med usedvanlig dårlig smak og humor toppe dette. Nedtagging og hærverk har ikke klasse, det har ikke stil. Det er rett og slett flaut.

Var det ikke kult eller tøft nok at folk flest digga stuntet? Hvor kommer denne drivkraften mot å bli så forbanna mislikt fra?

Skjerp dere, og ikke ødelegg moroa, historien og stilen for alle oss andre. Vær så snill!

Kjellsen

Comments are closed.