Vål’enga Hockey Hockey

Vålerenga Hockey har fått en forrykende start på sesongen. Vi oppsummerer første måned, og forbereder oss på den som kommer.

Forfattet av: Jaromir Selanne // Foto: Marius Kaniewski, EngaMedia

18 poeng av 18 mulige viser at Vålerenga har startet sin jubileumssesong på beste mulig vis. I serieåpningen ble Stjernen slått 3-2 hjemme på Jordal. Deretter ble det seier borte mot Storhamar, 2-5. Lillehammer ble effektivt nedkjempet med 4-0 på Jordal. Borte mot Lørenskog ledet Vålerenga hele 5-2. Lørenskog la en solid innsats i å hente opp igjen, vertene utlignet når matchuret viste at det kun var 58 sekunder igjen. Da følte nok mang en VIF-suppporter at en «trygg» seier var iferd med å glippe.

Så dukket Jonas Oppøyen opp foran Lørenskogmålet nok en gang. Med sitt tredje for dagen ga han Vålerenga igjen ledelsen når det var 0,3 sekunder igjen å spille. Noe som vel må være selve definisjonen på en matchvinnerscoring. Så Vålerenga vant såklart også her.

Saken fortsetter under bildet.

Nyopprykkede Tønsberg viste at de var noen nummer for små, selv om de har flere VIF-gutter på laget. Relativt enkelt vant de som får være igjen hos Oslos Stolthet 4-2. Siste kamp for september gikk i Trondheim og også her tok Vålerenga en grei 1-3 seier.

GET-ligatabellen, fra VIF-Hockey.no

Noe som gir «Enga» en helt soleklar ledelse i GET-ligaen. Det er hele seks poeng ned til Sparta og Lørenskog.

Førstnevnte er også første motstander i Oktober, når Vålerenga tar imot de bobleblåsende østfoldingene til toppoppgjør!

Ishockey: Vålerenga – Sparta
4. Oktober kl. 18.30

Deretter dundrer det til med nytt «toppoppgjør». Stavanger Oilers invier sin nye ishall, DnB Arena, og selveste Vålerenga er invitert. De regjerende dobbeltmesterne har fått en tung start på sesongen med sju strake bortekamper. Likevel skal vi ikke avskrive Petter Thoresens gutter.

Seier i åpningskampen på ny arena henger selvsagt høyt. Vi i Klanen.no tar det for gitt at Vålerengas iskrigere  gjør alt de kan for å ødelegge festen, og med den vinnerkulturen man har i klubben tør vi å tro at vi kan øke forspranget ytterligere..

Utover dette byr oktober på hjemmekamper mot Frisk, Storhamar og Lørenskog. På borteis skal Vålerenga prøve seg mot Stjernen, Lillehammer og Tønsberg.

Kampprogram oktober

Hjemmekamper:

Bortekamper:

  • Lørdag 6/10, kl 16:00: Stavanger Oilers – Vålerenga
  • Søndag 14/10, kl 17:00: Stjernen – Vålerenga
  • Søndag 21/10, kl 17:00: Lillehammer – Vålerenga
  • Søndag 28/10, kl 17:00: Tønsberg – Vålerenga

 

 

Comments are closed.