NHL inntar Jordal, but seriously: Whatever.

Torsdag kommer Rosenborg til Oslos eldgamle storstue, og med seg har de NHL-spillerne Jack Skille (Florida Panthers) og Deryk Engelland (Pittsburgh Penguins). Men slapp av, vi er favoritter uansett.

Tekst: MortenN

Serieleder Vålerenga ønsker velkommen til hverdagshockey på Jordal torsdag kl 1830. Rosenborg kommer på besøk, og vi er favoritter. Men det er all grunn til å passe på, det ville vært typisk om vi røyk på sesongens første tap mot en trøndergjeng forsterket med to NHL-spillere.

Tyler Donati er poengkonge i GET-Ligaen så langt.

Selv om det er litt moro med NHL-spillere, er det mye artigere med våre egne gutter. Eller iskrigere om du vil. Årets hockeysensasjon er utvilsomt vålerengelsk, og heter Tyler og Justin Donati. Brødrene står for henholdsvis 25 (6+19) og 21 (14+7) poeng, og utgjør sammen med Morten Ask en veldig giftig rekke.

På Rosenborg er det faktisk ikke NHL-gutta man skal se mest opp for. Ian McDonald har hele 24 (15+9) poeng, og må passes godt på.

Selv om Rosenborg har 1-0-2-4 på bortebane skal vi dermed absolutt være skjerpet for å få alle poengene.

Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Dette er forøvrig den siste kampen hjemme på Jordal før det blir en landslagspause, som starter etter søndagens bortekamp mot Sparta – og dit går det flere busser!

Sesongkorttreff i regi av Vålerenga Fotball kl. 17.00

Vålerenga Fotball inviterer til sesongkorttreff på Jordal klokken 17.00. For alle med sesongkort på Ullevaal er altså treffet, og den påfølgende kampen gratis.

Billettinformasjon finner du her.

Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Comments are closed.