MortenNsDagbok: Nå kommer de frem fra høla sine

Etter uker med hverdagshockey og landslagsball kan moroa begynne igjen. Ukas «one to watch» er et godt, gammaldags hatoppgjør – Vålerenga mot Storhamar i gode, gamle Jordal Amfi.

Oppgjørene har i mange år hatt en skikkelig nerve. Når Hamar-slimet kommer opp fra høla sine, har de bare en vilje, ett ønske, ett håp: Å slå Vålerenga på Jordal. I morgen kommer de atter en gang krypende, og vi er godt forberedt på hva som venter.

Det er først og fremst icing.

Men det er også et hardtkjempende Storhamar, som kommer til å gripe sjansen om de får muligheten.  De kan bli det første laget som slår Vålerenga etter full tid i år, og det vil hele Hamar.

Det vil ikke jeg.

Og det vil ikke Shampo heller.

Vålerenga har hatt en fantastisk sesongstart, og er et utrolig artig lag å se på. Brødrene Donati er en åpenbaring, og sammen med en god miks av rutinerte Vålerenga-spellere og spennende unggutter er Vålerenga Hockey nesten uslåelige. Dette har også publikum fått med seg, flere og flere finner veien til Jordal om dagen – stemninga er god!

Jeg gleder meg til å knuse slimet fra Hamar i morra.

Kjære slim: GÅ NEATT I HØLET DITT!!

*****************************************************
Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.