MortenNsDagbok: Hockey – den nye fotballen

Etter en fabelaktig seriestart har Vålerenga full pott, stemningen på Jordal blir bare bedre og bedre og verdensstjerner er på vei inn på laget. Er hockey den nye fotballen?

Fotballen leverer sviktende publikumstall, middelmådige resultater og årvisse lovnader om at det neste år blir bra. Fansen begynner å gå lei, det er lite som skjer.

Pål Breen og Martin Andresen er rett og slett ikke helt i skuddet for tida – og mange tviler på at de er de rette til å dra Vålerenga inn i himm’ern.

Helt samtidig er det andre i foreninga som er på motsatt vei. Vålerenga Hockey leverer økning i publikumstall, strålende resultater – og er allerede inne i en jubileumsesong som ser fantastisk ut!

Jan Tore Kjær og Espen Shampo Knutsen er rett og slett i skuddet for tida – og alle andre enn VG ser at de har på gang et lag som det STINKER gull av.

Jeg synes det er herlig at noen har tatt hundreårsjubileet på alvor, og gleder meg til å følge resten av sesongen på Jordal Amfi. Neste kamp er allerede i morgen, mot en av våre største utfordrere: Sparta. Jeg gleder meg til kampen, fightene, stemningen, målene.

Hockey er den nye fotballen. Jeg tror flere og flere vil oppdage og mene det samme framover. Så er det selvfølgelig bare å håpe at fotballen slår grusomt tilbake.

*****************************************************
Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.