DRY nummer tre: Blomster og bier, på bortetur

Klanen.nos svar på Brennpunkt er tilbake med nytt nummer. Denne gangen handler det om noe så klassisk som bortetur, blomster og bier.

Det er dessverre ikke så mye av det lenger. For det første har bortefølget krympa relativt betydelig. Samtidig som alderen går motsatt vei. De sportslige prestasjonene til Vålerenga har vært heller slappe noe som heller ikke skaper voldsom rekruttering blant ungdom.

Samtidig ønsker NTVFF å øke publikumsoppslutninga på TV igjennom å arrangere kampene på datoer da folk foretrekker å holde seg innendørs.

Dermed er det ikke så mange gutter og jenter på bortetur som det var i gode gamle dager. Som i 2006 til Bergen, da det var nærmere tosifra antall busser over fjellet. Med fri dagen etter og storkamp mellom de to profilsterke klubbene Brann og Vålerenga var det mang en gutt og jente som tok turen over fjellet.

Noen av disse jentene fikk også sansen for noen av guttene, og motsatt, dermed var det gjort. Klinkefylla, busstur og vår – ga blomster og bier både inni og uttafor bussa. Så tok det brått slutt!

I fjor sommer var det derimot tegn til at fenomenet var på vei tilbake. Intet mindre enn tre par fant hverandre i Klansbussen. To av de holdt seg til «bare klining», mens det tredje tok seg en tur nedenunder. Koslig var det, og sikkert godt også. Likevel var det bare en liten etterbrann fra gammel hete. Det var jo en av de få kampene man får lov å se på om sommeren…

De tidene ser det ut til at er over for godt. En av våre gravende hackere har i dag kommet seg inn på NTVFFs intranett. Spilleplanen for neste år er allerede satt opp. Som vi tidligere har nevnt veit man ikke hvem som er motstander før man har løst rebusen, og kommet seg til riktig sted. Derimot ser vi at det er satt opp kamper hver mandag og torsdag. Rebusløpene starter på Vinstra Rutebilstasjon mandag 4. februar klokka 14.00, og forsette hver mandag og torsdag frem til midten av mars. Deretter starter det opp igjen i oktoberog spilles ferdig til jul.

I romjula arrangeres det sluttspill hvor de fire beste lagene møtes til finaleløp. Førstemann frem kåres til Norgesmester.

Jan Anton Ystaosetvik i Norsk Forening For Seksuelt Frigjorte Fotballsupportere (NFSFF) er klar i sin sak:

-Med det nye kampopplegget i Tippeligaen har vi gått inn i en desperat periode. Vi er nødt til å vurdere å gå til væpna aksjon mot NTVFF for å vise hva vi mener. Denne type «bingoliga» vil være helt umulig og forholde seg til, og det vil ikke være mulig for oss å arbeide for ytterligere seksuell frigjøring.

Talsmann Kjell Christiansen i det hemmelige styret som egentlig styrer i Klanen ser derimot positivt på dette:

-Den såkalte bingospilleplanen vi skal inn på neste år er jo helt fantastisk. Vanligvis har man jo sitti å grua seg til å komme frem til en eller annen bygd. Nå blir det kjempespennende og finne ut av hvor vi skal. Dessuten kan det jo hende vi får komme på TV! Dessuten synes jeg at Dorthe Skappel er ganske søt. Litt kjipt at vi ikke får planlagt i forhold til tifo og sånt er det jo, men ellers må vi se på dette med åpne armer.

Ingen sesong og se frem til for oss som gleder oss til at Vålerenga fyller hundre år altså. Vi i DRY-redaxzonen synes dette er sterkt beklagelig. Nå har det så vidt vi veit ikke blitt unnfanget noen nye supportere underveis på disse bussa frem til nå. Med handlingsplanen som NTVFF legger frem iløpet av høsten er det tydeligvis helt slutt på å håpe også.

Heldigvis har man ishockey! Dit kjører VIF-Support, og vi i DRY-redaxzonen erfarer at det er fullt mulig å slå seg løs i baksetet der også. 

¤Neste gang: Roast av fanzinemiljøet

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
DRY-redaxzonen er en totalt ikke-eksisterende redaksjon, og har som formål å produsere mer eller mindre morsom tekst som kan få opp humøret hos den enkelte. Les oss gjerne høyt på bussen. Syns du ikke det er morsomt? Skriv en lapp med hvorfor, putt den i kjeften og tygg. Eller prøv sjæl.

Comments are closed.