Mikkel Myser: «Jeg har gitt ut bok om meg selv»-landslaget

Dette er landslaget for de som har gitt ut bok om seg selv. Kan hende jeg har bomma på noen spillere også, eventulet mangler noen.

De spiller ihvertfall i en moderne 4-3-3 formasjon. Men med gamle tall, det vil si at man spiller med 1 til 11. Ikke sånne hippe tall. Svarte fotballstøvler, og ikke minst en Mitre-ball er en selvfølge.

Draktene er sponsa med obskure ting som f.eks Alle Menn. Spillerne kommer som i gamle dager med store bager og kamera for å ta bilder av stadion til albumet sitt. På stadion får man buljong, pølse med sennep og skjerf kan man kjøpe på indre bane fra tralla!

Her er laget:

Keeper:
Henry Tippen Johansen

Forsvar:
Henning Berg
Einar Jan Aas
Åge Hareide
Stig inge Bjørnebye

Midtbane:
Erik Mykland
Kjetil Rekdal
Ståle Solbakken

Angrep:
Tom Lund
Ole Gunnar Solskjær
Odd Iversen

Reserver:

Kjell Kaspersen
Raymond Kvisvik
Steffen Iversen
Per Bredesen
Arne Larsen Økland
Freddy Dos Santos

Har jeg glemt noen eller finnes det noen bedre norsk lag?

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.