Herlig hverdagshockey i kveld!

Vålerenga mot Frisk på Jordal. Er det noe da? Klanen.no ser fram mot kveldens kamp.

Tekst: MortenN // Foto: Carina A Johannesen

Vålerenga hadde en fantastisk start i serien med seks strake seire. De to siste kampene har imidlertid endt med tap i spilleforlengelse, først på straffer mot Sparta og så i power play mot Stavanger Oilers.

Tyler Donati med gullhjelmen.

Rekka med Ask, Donati og Donati har vist seg som seriens mest målkåte, og har vist seg som en rekke med internasjonalt tilsnitt. Resten av Vålerengas lag er også solid, og skal bite godt fra seg i årets liga. Før sesongstart ble det stilt spørsmålstegn ved backrekka og vår unge keeper Søberg. Backene har klart seg bra, selv om vi savner en back av Patrick Coulombes kaliber. Søberg har innfridd til fulle! Skribenten vil påstå at den unge keeperen har en bedre sesongstart enn vår ellers gode keeper gjennom mange år, Patrick DesRochers, hadde i fjor. Et uomtvistelig talent som nok kommer til å være i landslagsdiskusjonen allerede i år om han fortsetter som nå.

Frisk har hatt en seriestart på det jevne. Med to seiere og to seiere på overtid har de fått med seg 10 poeng på sine sju kamper. En av seierene kom i Sarpsborg, der Frisk vant 0-1 mot Sparta etter Bryan Marshalls mål i første periode.

Ryan Garlock er bak mål.

Det betyr at vi har en kamp foran oss der Vålerenga er favoritter, men vi kan forvente at Frisk byr opp til kamp. Hverdagshockey på sitt beste!

Før og etter kamp samles vi på Vålerenga Vertshus for forfriskelser, tullprat og kanskje til og med en pizza?

Kampen starter kl 1830 i Jordal Amfi. Gamle, gode amfi’n!

 

Comments are closed.