Vål’enga, du er min rellion

I denne teksten legger Klanen mye, det meste egentlig. Teksten oppsummerer hva vi driver med og hvorfor. Klansstyret har måttet bruke mye tid og krefter på den siste tidas alt for mye omtalte lappeteppe-flagg til grupperinga Sirkus Vålerenga.

Tekst: Klansstyret

Vi står beinhardt fast på det vi har sagt til Sirkus Vålerenga (som dessverre ikke har blitt respektert), dette flagget er IKKE ønska på våre tribuner.

Klanen vil ikke assosieres med flagg som stjæles fra andre supportere ved hjelp av fysisk makt. Vi har alltid ledd av folk som kommer på Vål’engakamp iført andre lags effekter, enten det er drakt, skjerf eller flagg. Du må ikke nødvendigvis gå ikledd Vål’engafarger fra topp til tå, men dukker du opp i andre klubbers effekter har du misforstått ekstremt mye. Spesielt hvis det er andre norske klubber sine effekter. Vi ser på dette flagget som nettopp det, ikke et Vål’engaflagg. Sirkus Vålerenga mener åpenbart det motsatte.

Vi har som tidligere nevnt i saken; Sirkus Vålerenga melder seg ut av Klanen, fått noen utmeldinger fra sirkusfolket etter episoden på Jordal, hvor flagget blei konfiskert av Klansstyret.

Vi har imidlertid etter lange diskusjoner internt kommet fram til at vi ikke har noe ansvar for å ta vare på andres tjuvegods. Dermed vil vi levere flagget tilbake til de utmeldte. Sjølsagt ikke uten forsikringer om at det ikke tas med på våre tribuner og utafor stadion hvor våre medlemmer har inngang.

Oppsummert krever Klanen at flagget aldri kommer opp på en Klanstribune noe sted i noen idretter noen gang mer. Vi forventer videre at dette flagget ikke vil bli brukt slik at det kan assosieres med Klanen eller Vålerenga.

Dette flagget har vist seg såpass viktig for sirkusfolket at man ikke ville ha noe med Klanen å gjøre etter episoden på Jordal.

Klanen forventer at i det øyeblikket flagget leveres tilbake, så slipper Klanen å ha noe mer med flagget å gjøre.

Comments are closed.