På torsdag starter jubileumssesongen

Vålerenga Hockey starter sin ferd inn i 100 års jubileet allerede torsdag 13 september. For da er det seriestart for våre iskrigere fra Oslo øst!

Tekst: Marius Wievegh // Foto: http://carinaandreajo.blogg.no/

Førstkommende torsdag braker det altså løs på Jordal Amfi. Vålerenga tar i mot Stjernen fra Fredrikstad i sesongens første seriekamp, en sesong som varer godt inn i vårt jubileumsår.

Direktør Kjær har selv sagt at det skal satses hardt denne sesongen, og alle forstår vel at de som har vært foreningas største medaljegrossist ønsker å havne på toppen nok en gang denne sesongen!

Torsdag klokken 18.30 blir første test, mot et Stjernen lag som ikke har hatt alt for meget å by på de siste sesongene. Dette er en kamp hvor Vålerenga virkelig kan vise at de mener kake dette året. Anført av en frisk Justin Donati som gjorde hele 51 poeng på bare 21 kamper i fjor (før han forsvant ut med skade) bør Stjernen virkelig få kjenne at vi mener alvor på Jordal i år.

Med seg i år har Justin også fått med seg sin tvillingbror Tyler Donati som har vanvittige 219 poeng på 151 kamper i ECHL. Dette vitner om enorm kvalitet og noe som alle som liker hockey bør glede seg til å se. At både Steffen Thoresen og Fredrik Csisar er tilbake fra Hvitrussland samt at vi har signert Norges mest Spennende keeper i Steffen Søberg bør friste mange til å møte opp denne torsdagskvelden!

Festen starter allerede 16.00 på Vålerenga Vertshus med hockeykveld og varer utover kvelden – etter at Stjernen er sendt hjem som slakt.

Støtt Vålerenga, og bli med å tyvstarte 100 års-sesongen!

Comments are closed.