Mikkel Myser: Alle ble vi vel tatt på senga??

Seriestart i hockey eller «is håk æy», som gamlegutta og Sotahjørnets venner sier. Klart man da rusler for å se Vålerenga spille mot Stjernen.

Men det virka som en treningskamp: Ikke hadde man rukket søknad om bluss til brannvesenet, ikke var flaggborgen der og ikke var Kongen der, heller. Hadde maskoten blitt tatt i doping etter løpet mot andre maskoter? Tallene sier ca. 1400 tilskuere. Mon tro om dem operer med betalende tilskuere, sånn som fotballen? Selve kampen var ikke stor, var kaffen varm og god. Godt å se speakeren på plass også, likeså at det var ganske fullt på pressetribunen, også. Det viser at det er en gryende interesse for «is håk æy» – og det trengs. I skrivende stund er det nylig bestemt at det blir NHL lockout, så får vi se hvem som kommer til Vålerenga. Kanskje noen som trekker litt folk? Har du ikke vært på hockey før? Prøv en kamp, men kanskje aller helst ett toppoppgjør. Der er det skikkelig stemning både på isen og på tribunen.

Vålerengas Hands-damer satser i 3.divisjon, og hadde seriepremierefest på Vålerenga Vertshus. Damene serieåpnet i går søndag. Herrene har nesten et helt nytt lag og tapte mot sterke Stord 17-28. Ta deg gjerne en tur i Jordalhallen hvis du ønsker å se fartsfylt håndball. Det er ingen plikt, men det skader ikke å prøve. Arbeidslaget Hands (som strengt tatt er nedlagt) trenger folk. Brenner du for denne idretten, hva med å ta på deg et verv? Skulle det bli knallsuksess i år, så blir det kanskje også en busstur med Engabussen (som tar 14 sjeler) til en bortekamp? Handsavdelingen ønskes lykke til – de trenger det!

Vålerenga spilte borte mot RBK i går, alt om den kampen skrives til uka. Men det skjer lite i supporterverdenen om dagen. All ære til Stabæææk Support som blusser. Men det er vel det eneste som har skjedd etter sommerferien? Supporterverdenen er med andre ord ganske kjedelig for tiden Men det er gledelig at Klanen og klubben skal i møte med NFF om pyro! Lykke til der også! Når vi er inne på fotballen, hva skal til for at det blir kunstgress på grusen ved Vålerenga Skole og Kampen Skole? Tenk deg den gleden alle ville fått?! Ja, jeg veit det koster men, men … Legendariske Jordal skal jo bytte kunstgress. Tenk hvis det hadde kommet en binge eller to på Jordal, også. En ved skaterampen og en utafor frititidsklubben til Rolf Sunderland. Finnes det en Oslo-versjon av Trond Mohn? Ja, det er han som blar opp millioner etter millioner for breddefotballen i Bergen.

Har du et kjedelig øyeblikk så anbefales disse to podkastene både =Engaradio og Østkantsendinga. Mer info finner du på Facebook-siden:  http://www.facebook.com/pages/Engaradio/372367912813756 eller http://www.facebook.com/groups/104857592982633/. Er du ikke på Facebook ennå? Da kan du finne mye artig i denne tråden Magnus Bernhardsen har lagd: http://tribunekultur.com/viewtopic.php?f=1&t=1297

Neste myser kommer kanskje etter en trening, hvem vet? Tenk Vålerenga 24/7 …

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.