Lørenskog – Vålerenga: Oppøyen avgjør tre tideler før slutt!

Vålerenga holdt på å rote det til mot slutten av kampen. lørenskog scoret to de siste to minuttene, og det sto 5-5. Så dukket Jonas Oppøyen opp, og sørget for seier til Vålerenga. Tre tideler før kampen var over!

Tekst: MortenN

Kampen startet godt for Vålerenga, Magnus Hoff sørget for 1-0. Før perioden var over scoret imidlertid Lørenskog to ganger, og kunne gå til pause med en fortjent 2-1-ledelse.

I andre periode sørget Tyler Donati, Morten Ask og Jonas Oppøyen for å snu det hele, og Vålerenga kunne gå til pause med ledelse 2-4. En meget solid periode av Vålerenga.

Tredje periode startet også veldig godt, da Jonas Oppøyen satte sitt andre og Vålerengas femte for dagen. Vi var ikke veldig bekymret da Gabrielsen reduserte til 3-5, og det hele så veldig fint ut til to minutter gjensto. Da reduserte først Corupe, før Knut Henrik Spets sørger for uavgjort med 58 sekunder igjen.

Et kaotisk sisteminutt med brukbare sjanser begge veier ser ut til å ende resultatløst, og vi gjorde oss klar til sudden death. Da dukker Oppøyen opp, setter sitt TREDJE for dagen, og avgjør kampen. Tre tideler før slutt! Magisk!

Dette betyr at Vålerenga fortsatt leder serien, og vi rykker allerede litt i fra Lørenskog… Dette ser unektelig bra ut!

Under følger vårt livereferat.

Livereferat

Klanen.no fortsetter suksessen med supporter-Norges garantert beste livedekning av hockey! Klanens Webradio sender direkte (trykk på linken i menyen rett til høyre!) (evt denne: http://service1.klanen.no:8800/listen.pls) - mens du får tekstkommentarer her. Vi oppdaterer minst hvert femte minutt, samt ved alle scoringer og utvisninger .

Tekst: Morten N

***Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…***

3. periode

00:00 5-6! Vålerenga avgjør med tre tideler igjen!!!!! JONAS OPPØYEN!!!

00:15 Store sjanser til begge lag, men ingen klarer å avgjøre! Dropp i vår sone.

00:58 5-5. Knut Henrik Spets.

Ett minutt igjen, Penker er tatt ut igjen.

02:06 4-5. K Corupe reduserer for Lørenskog med Penker ute. Nå blir dette litt mer spennende enn vi hadde håpet!

02:15 Lørenskog har tatt ut keeper.

Litt over to minutter igjen. Dropp i vår sone, Lørenskog tar timeout.

Lørenskogspillerne er nå mest interessert i å småkrangle. Gode nyheter for oss.

Fem minutter igjen. Vålerenga ser ut til å kontrollere dette inn.

08:16 KH Spets prøver å gå igjennom Søberg med pucken, men det går selvfølgelig ikke!

Drøyt ti minutter spilt av perioden. Vålerenga har grei kontroll, men siden Johnsen er litt i ulage kan vi ikke være helt sikker på seier her. Bare små sjanser til begge lag etter scoringen.

Johnsen overser nok en Lørenskogutvisning.

13:28 3-5. Gabrielsen reduserer for Lørenskog. Dermed får dommeren det som han vil, etter å ha oversett nok en Lørenskogutvisning rett før scoringen. Skal dommeren klare å snu kampen da?

14:09 VIF 2 min. Bräck. Tor Olav Johnsen dømmer ikke jevnt akkurat for øyeblikket, selv om utvisningen var grei nok.

Jakobsen krysstakler Ask, men dommeren lar det merkelig nok passere.

Jesper Hoel ofrer seg to ganger etter hverandre! Når Hoel ikke er der står Søberg som en vegg. Solid!

17:13 VIF 2 min. Bräck, delaying the game.

19:22 2-5! Vålerenga øker i undertall!! Jonas Oppøyen (Cocozza) sørger for å kanskje punktere kampen når de kommer alene med Penker og øker sikkert ledelsen!

20:00 Tredje periode er i gang! Vi starter i undertall.

2. periode

Andre periode er over, og Vålerenga snudde det hele med tre mål! Vi har vært litt heldige, har en god keeper – men har også vært klart best i perioden. Gutta gir mer på, og det gir resultater! Godt å se er det også at vi holder vår unike statistikk med å ikke slippe inn mål i undertall, og det er like greit – for vi har fortsatt litt mange av dem!

00:43 VIF 2 min Jesper Hoel, tripping. Forholdsvis klar.

01:19 2-4! Nok en gang redder Søberg, og Vålerenga går rett i angrep og øker ledelsen! Jonas Oppøyen kan ta æren for det hele!

Søberg med klasseredning igjen!

03:44 Flere gode muligheter for VIF, men ingen scoring.

Fem minutter igjen av perioden. Vålerenga fører kampen litt nå.

Til stadighet litt tendenser til småboksing!

08:30 Donati-rekka er farlig frempå igjen, men det ender ut i ingenting.

Snart halvspilt periode, og Vålerenga har snudd kampen! Litt heldige har vi dog vært, det kan se ut som at vi har den beste keeperen i dag. Ikke reint uviktig.

Klanens Webradio sliter med ledningene sine i øyeblikket, men håper straks å være tilbake.

12:13 2-3! Tyler Donati fører Vålerenga opp i ledelsen! To Lørenskogspillere kom alene med Søberg, men Søberg redder – og Tyler tar med seg pucken rett opp og setter den i krysset!

15:25 2-2! Morten Ask (J Donati) slår inn returen fra Penker etter et langskudd fra blå!

Snart fem minutter ut i perioden. Vålerenga henger bra med.

20:00 Andre periode er i gang.

1. periode

Perioden over, Lørenskog leder 2-1. Alt i alt er det en fortjent ledelse. Skuddstatistikken viser 17-9, og det forteller en god del om denne perioden. Vi tar som vanlig noen litt unødvendige utvisninger, men mye kan ordnes her om Shampo tar frem hårføner´n i pausa.

00:42 2-1. Vålerenga roter det til hjemover, spesielt Espeland. nut Henrik Spets griper muligheten og setter inn ledelse til Lørenskog.

02:00 2 min på begge lag, F Csisar og K Corupe. Roughing.

Snart to minutter igjen av perioden, vi er mer med igjen nå.

04:43 Dropp i vår sone, men vi holder foreløpig bra unna! Drøyt minutt igjen av den siste utvisningen.

05:34 VIF 2 min. 26 Cocozza. 24 sekunder tre mot fem. Hodeløst av Cocozza.

7:11 VIF 2 min, Samuelsen for hekting.

En forholdsvis jevn kamp så langt, men hejmmelaget er hakket hvassere enn oss.

8:31 1-1. M Frøshaug utligner for Lørenskog.

10:47 0-1! M Hoff (S Thoresen) sørger for ledelse til Vålerenga!